Спартакіада «Здоров’я» НУБіП України 2017 року

8 червня 2017 року
НУБіП України

8 червня 2017 року, яскраво та феєрично, фінальним матчем з міні-футболу між командами агробіологічного факультету і факультету аграрного менеджменту завершилася  спартакіада «Здоров’я» серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України. Збірні команди структурних підрозділів НУБіП України демонстрували силу волі та майстерність в змаганнях з шахів, тенісу настільного, бадмінтону, волейболу, баскетболу і міні-футболу.

В змаганнях спартакіади «Здоров’я» приймали участь команди 13 факультетів і двох навчально-наукових інститутів. Боротьба була запеклою та емоційною, але перемогу а загальнокомандному заліку виборола команда агробіологічного факультету. Друге місце посіла команда факультету аграрного менеджменту, яка випередила на 3 бали команду факультету конструювання та дизайну.

Вкотре викладачі і співробітники нашого університету власним прикладом довели що поєднання розумової праці і фізичного навантаження не тільки можливе, а й корисне для здоров’я, є яскравим прикладом для студентської молоді.

Вітаємо учасників і призерів Спартакіади «Здоров’я».

Загальну підсумкову таблицю попередніх результатів змагань з усіх видів спорту, результати змагань з кожного виду спорту, склад команд можна переглянути на сторінці сайту НУБіП України в розділі Спорт/Протоколи змагань

 

Микола Костенко, головний суддя Спартакіади «Здоров’я»

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook