Студентка ФАМу і Словацького аграрного університету Юлія Покотило пройшла успішний онлайн захист випускної бакалаврської роботи у Києві

8 червня 2017 року

    7 червня 2017 року на факультеті аграрного менеджменту відбувся онлайн-захист студентки 4-го курсу 7 групи напряму підготовки «Менеджмент» Юлії Покотило, яка проходить паралельне навчання у Словацькому аграрному університеті (м. Нітра).

     Екзаменаційну комісію очолила професор кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Леся Забуранна, членами комісії від НУБіП були завідувач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД, професор Валерій Галушко та декан факультету аграрного менеджменту, доцент Анатолій Остапчук, а від Словацького аграрного університету - декан факультету економіки та менеджменту Єлена Горська та її заступник Івета Убрежова.

     За допомогою skype-зв’язку Юлія представила свою роботу «Перспективи розвитку сільського господарства України на основі біоекономіки» (науковий керівник – доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Лариса Діброва) та блискуче відповіла на поставлені питання.Рішення комісії було одностайним – робота заслуговує відмінної оцінки.

Тож вітаємо Юлію з успішним захистом та бажаємо такого ж результату від майбутнього захисту в Нітрі.

Людмила Денисенко,
заступник декана факультету аграрного менеджменту,
наставник 4 курсу 7 групи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook