Другий день Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»: практичний тур

17 травня 2017 року

 Прекрасний весняний день 17 травня. Другий день змагань Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» видався не менш напруженим, ніж попередній. І, якщо учасники напередодні показали теоретичний рівень підготовки, то сьогодні на них чекала практична частина. Вони демонстрували вміння і навички з дисциплін «Годівля тварин і технологія кормів», «Технології виробництва продукції тваринництва», «Розведення і селекція тварин». А перевіряли їх на базі навчальних і навчально-науково-виробничої лабораторії кафедр факультету – годівлі тварин і технології кормів, конярства, птахівництва і Голосіївській навчально-дослідній пасіці. Учасники і гості делегацій із різних вишів України були приємно вражені наявною матеріально-технічною базою факультету.

 

  

  

  

     Упродовж дня кожен представник команди виконував завдання в рамках лише однієї із трьох дисциплін. Дуже приємно, що учасники показали чималий спектр умінь. Вони вимірювали лінійні параметри коней, курей, кролів, розраховували індекси будови тіла тварин, визначали якість кормів і кормових добавок, оцінювали параметри інкубації яєць, проводили огляд бджолиних сімей, визначали якість молока, шкурок кролів і смушок овець і ягнят. А ще показували, яке обладнання слід при цьому використовувати.

  

  

     З нетерпіння очікуємо завтрашнього дня коли будуть оголошені переможці олімпіади!

Вадим Кондратюк,
декан факультету тваринництва та водних біоресурсів 

 

 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook