Продовжується профорієнтаційна робота кафедри аграрного консалтингу та сервісу – м. Фастів Київська область

12 травня 2017 року
м. Фастів

11 травня 2017 року завідувач кафедри аграрного консалтингу та сервісу  Тетяна Кальна-Дубінюк та доцент Ірина Кудінова провели профорієнтаційну зустріч на базі Фастівської районної державної адміністрації з представниками шкіл району, головами сільських рад та іншими фахівцями і молоддю.  Присутні були ознайомлені з можливостями і перспективами навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Професор Кальна-Дубінюк представила презентацію університету, наголосила про переваги навчання в НУБіП України –  статус національного і дослідницького університету, програми академічної мобільності студентів, можливість проходження закордонних практик, перспективи працевлаштування, умови проживанння, правила прийому на 2017/2018 н.р., відповіла на цілий ряд запитань. 

 

Доцент Ірина Кудінова підкреслила, що кафедра аграрного консалтингу та сервісу є однією з випускових кафедр і забезпечує підготовку студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» за напрямом «Туризм», а також освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю «Дорадництво». Нею була надана конкретна інформація щодо особливостей кожної із навчальних програм, їх викладацького складу, можливостей залучення іноземних фахівців для читання лекцій,  організації практик та участі студентів у конференціях, круглих столах, тренінгах, що проводить кафедра. Інтерес у аудиторії визвала можливість працевлаштування як в сфері сільського зеленого туризму, так і в дорадництві на що обули надані вичерпні відповіді.

Зустріч пройшла успішно, на високому рівні з побажаннями продовжити її вже в стінах нашого Університету із абітурієнтами, що хотіли би там навчатись.

 

 

 

Лілія Рибак,

доцент кафедри аграрного

консалтингу та сервісу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook