наукові заходи

 

При плануванні тем засідань гуртка, учасники висловили бажання навчитися правильному оформленню наукових статей та тез доповідей для публікацій та прийнятті участі у роботі конференцій. Цим питанням і було присвячено декілька зустрічей.

Здобутками наукового доробку членів гуртка стали виступи на ХVI Всеукраїнській студентській науково-практичній онлайн-конференції «Проблеми юридичної науки очима молодих науковців»:

1. Студентка 1 курсу юридичного факультету Москальова Валерія «ВАГОМІСТЬ УНІВЕРСАЛІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЦЕНТРАЛЬНОЇ РАДИ ДЛЯ УКРАЇНСЬКОЇ РЕВОЛЮЦІЇ 1917-21 рр..» (Програма конференції https://nubip.edu.ua/node/70481 )

2. Студент 1 курсу юридичного факультету Ржевський Данііл «ДО ПИТАННЯ ПРО ЗЛОЧИНИ ТА ПОКАРАННЯ ЗА ЗАКОНАМИ XII ьТАБЛИЦЬ У СТАРОДАВНЬОМУ РИМІ» (Програма конференції https://nubip.edu.ua/node/70481 )

3. Студент 1 курсу юридичного факультету Уланський Всеволод «ІСТОРІЯ ФОРМУВАННЯ ТА ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА КОНСТИТУЦІЇ СПОЛУЧЕНИХ ШТАТІВ АМЕРИКИ» (Програма конференції https://nubip.edu.ua/node/70481 )

4. Студент 1 курсу юридичного факультету Шуляк Дмитро «ПРАВОВІ АСПЕКТИ РЕФОРМ СОЛОНА» (Програма конференції https://nubip.edu.ua/node/70481 )

Гуртківці взяли активну участь і у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з права. Були представлені роботи:

Грігалашвілі Дмитра «АНЕКСІЙНА ПОЛІТИКА РОСІЇ ЩОДО УКРАЇНИ  (1991 – 2023 рр.): історико-правовий аспект» (отримав I місце);

Кучер Анастасії «ІСТОРИКО-ПРАВОВА ОЦІНКА РАШИЗМУ – ПОЛІТИЧНОЇ ІДЕОЛОГІЇ ТА СОЦІАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ ВЛАДНОГО ТОТАЛІТАРНОГО РЕЖИМУ РОСІЇ КІНЦЯ XX – ПОЧАТКУ XXI СТ.» (отримала III місце);

Лис Юлія «ДЕРЖАВОТВОРЧІ ПРОЦЕСИ ДОБИ УКРАЇНСЬКОЇ РЕВОЛЮЦІЇ 1917-1921 РР.» (отримала III місце).

 

Не залишилося поза увагою гуртківців і проведення І етапу студентської олімпіади у 2022/2023 н.р. з навчальних дисциплін кафедри ТІДП , зокрема з дисципліни «Історія держави та права України».

 

Призові місця розподілилися таким чином:

I – місце – Горбик Павло;

II – місце – Даценко Анастасія;

III – місце – Бєлуха Вікторія.

 

Кучер Анастасія,

секретар гуртка

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook