EXERCITATIO ARTEM PARAT: ВПРАВИ ПОРОДЖУЮТЬ МАЙСТЕРНІСТЬ!

3 травня 2017, 21:57

Цей крилатий вислів давньоримського історика Публія Корнелія Тацита надихав студентів-сміливців під час участі в історико-правових змаганнях, присвячених новітній державі і праву, що пройшли 03 травня 2017 року на юридичному факультеті.

Змагання виявилися нелегкими, адже розглядуваний період охопив неповне останнє сторіччя та історію таких могутніх держав, як Великобританія, Сполучені Штати Америки, Німеччина, Франція, Канада.

 

Традиційно, головними вимогами для участі були – бажання, одноособовість та відсутність довідкових матеріалів. Завдання були побудовані за трьома блоками по 10 в кожному: хронологічне завдання, біографічне завдання та завдання, що базувалися на знанні текстів правових пам’яток. Завдання озвучувалися і водночас проектуватися на полотно по одному, що полегшувало сприйнята студентами завдання.  Найбільше емоцій викликало саме біографічне завдання.

 

Згодом студентам було висвітлено на полотні відповіді на завдання, кожне з яких супроводжувалось емоціями учасників. и були залишилися задоволеними, адже ніщо не може зрівнятися із драйвом пошуку.

 

За результатами гри була визначена трійка переможців. 1 місце посів Нікіта Ігнатов (27 балів), 2 місце – Владислав Носінський (21 бал), 3 місце – Денис Волянюк (20 балів).

Але, як кажуть, головне не перемога, а участь! Відтак усі гравці залишилися задоволеними, адже ніщо не може зрівнятися із драйвом пошуку.

 

Дякую усім учасникам історико-правових змагань, студентам груп Прав-1601 і Прав-1602 – Владиславу Носінському, Богдану Суржку, Наталії Ящук, Ірині Гаєвій, Нікіті Ігнатову, Анастасії Дідух, Ганні Голосовій, Денису Волянюку, Максиму Бурлаю, Руслані Тищук, Миколі Пахнюку, Тарасу Міщанину, Владиславу Філоненку, Олександрі Вдовиченко, Ніні Тарногурській, Дарії Кучеренко, Олександру Виговському, Вікторії Купрій, Ірині Гричині, Тетяні Капітон, Аліні Вороніній, Богдану Саєнку, Вікторії Проневич,  Вадиму Сергєєву, Антону Кокотуну, Ользі Ляшик, Петру Єремейчуку, Миколі Бовсуновському, Вікторії Друцькій та Андрію Березі.

           Особливу подяку висловлюємо Ярині Білоус за наданий ноутбук.

І, як завжди, завершальна фотосесія з обов’язковим селфі і до зустрічі 05 травня 2017 року на теоретико-правових змаганнях!

 

 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії та історії держави і права

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook