Богдан Аврамчук та Катерина Мисько зустрілися із випускниками Ліцею№ 116 м.Києва

26 квітня 2017 року

 Кафедра геодезії та картографії продовжує профорієнтаційну роботу серед старшокласників. Асистент кафедри Аврамчук Богдан Олегович та лаборант Мисько Катерина Анатоліївна завітали до еколого-природничого ліцею №116 м. Києва.

Напрям навчальної діяльності ліцею – природничий (5 годин біології в 10-11 класах). Профіль навчання – екологічний, а варіативна складова включає предмети екологічного спрямування: спецкурси та факультативи.

Заходи з профорієнтаційної роботи Аврамчук Б.О. та Мисько К.А. розпочали серед майбутніх абітурієнтів – учнів 11-А та 11-Б класів, розповівши про умови вступу на факультет землевпорядкування, предмети, з яких необхідно проходити ЗНО, структуру та напрямки подальшого навчання на факультеті.

Наступним кроком стало проведення профорієнтації серед учнів 10 класу еколого-природничого ліцею №116. Аврамчук Б.О. та Мисько К.А. розповіли про цілі факультету землевпорядкування та суть роботи майбутніх землевпорядників.

Працівники кафедри сконцентрували увагу на головних аспектах в роботі і навчанні у сфері землевпорядкування, а саме:

в чому полягають геодезичні та кадастрові роботи як в польових, так і в камеральних роботах?

що таке грошова оцінка земельних ділянок та нерухомого майна та як ступити на шлях оцінщика нерухомості?

 

наскільки важливе державне регулювання земельних ресурсів та як факультет землевпорядкування забезпечує попит держави на кваліфікованих спеціалістів?

які навички студенти зможуть набути під час навчання для освоєння планування територій та просторового розвитку?

і, наприкінці, в чому полягає важливість охорони земель і ґрунтів, що виявило зацікавлення в учнів еколого-природничого ліцею №116.

 

Кафедра геодезії та картографії факультету землевпорядкування НУБіП України висловлює подяку директору ліцею Алейніковій Валентині Борисівні та заступнику директора з навчально-виховної роботи Наумук Оксані Станіславівні.

 

Старший викладач кафедри геодезії та картографії Іван Опенько

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook