Профорієнтація кафедри аграрного консалтингу та сервісу на Закарпатті

10 квітня 2017, 9:33

 

 

        З покон-віків Україна вважалася аграрно-промисловою державою та сьогодення вимагає розвитку інших видів підприємницької діяльності. Крім родючих чорноземів, Україна багата на мальовничі краєвиди, лікувальні джерела, історичні пам’ятки, архітектурні споруди та цікава національними традиціями та звичаями. Саме тому одним із напрямків розвитку підприємницької діяльності є туристичний бізнес, а саме сільський (зелений) туризм, що є надзвичайно актуальним і має всі передумови для свого розвитку. В першу чергу, це забезпечується гостинним, щирим та привітним народом України.
      Національний університет біоресурсів і природокористування України як провідний український навчальний заклад взяв на себе зобов’язання готувати спеціалістів, які будуть допомагати розвивати сільський (зелений) туризм, що сприятиме покращенню добробуту сільського населення. Другий рік поспіль наш університет здійснює набір абітурієнтів на спеціальність «Туризм». 
      Вносячи свій вклад щодо розвитку туристичного бізнесу України доценти кафедри аграрного консалтингу та сервісу Стефанія Мосіюк і Ірина Кудінова провели профорієнтаційну роботу у Мукачівському аграрному коледжі та запросили на навчання до НУБіП України, де кожен знайде спеціальність відповідно до свого хисту.

 

 

 

 

 

 

   

        Особливу увагу було звернуто на унікальну підготовку фахівців за спеціальністю «Туризм» та спеціалізацію «Дорадництво», розкрито переваги навчання на даних спеціальностях, умови працевлаштування, стажування тощо.

Дискусійна бесіда із завідувачем міжкафедральної навчальної лабораторії на базі ВП НУБіП України "Мукачівський аграрний коледж" Н.В. Кнап та завідувачем відділення бухгалтерських і туристичних дисциплін Н.Л. Павлишинець

Запрошуємо всіх до НУБіП України за багажем знань!
 

С. Мосіюк, І. Кудінова,
доценти кафедри аграрного
консалтингу та сервісу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook