НОВІ ФОРМИ ПРОФОРІЄНТАЦІЇ

3 березня 2017 року
каф. культурології

 

                Профорієнтаційна робота – важлива складова діяльності кожного НПП НУБіП, оскільки від того, як ми себе представимо, яку молодь до себе запросимо, залежить наше майбутнє.

                Кафедра культурології, звичайно ж, долучається до профорієнтації, проводячи бесіди і презентації           у різних навчальних закладах, у дитячих та юнацьких бібліотеках, але є у нас ще й інші форми профорієнтаційної роботи: викладачі залучають школярів до участі у творчих колективах.

                Так, доцент Ірина Віталіївна Войтюк, побувавши  в еколого-природничому ліцеї  № 116 у рамках договору про співпрацю,  «віднайшла» для студії естрадного співу талановитого учня шостого класу Романа Товстоп’ята – і вже у лютому він взяв участь  у ХІІ Міжнародному благодійному фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької творчості «Зимова фантазія» в рамках проекту «Квітуча Україна за безхмарне небо для дітей». Конкурс проходив за підтримки Міністерства культури України, міської державної адміністрації, Міжнародної європейської асоціації фольклорних колективів, Всеукраїнського товариства «Просвіта» та інших.

                За результатом оцінки журі Роман отримав 2 премію у номінаціі «естрадний вокал» у 2 віковій категорії. Залишається сподіватися, що пройде не так багато часу – і Роман, який вже є активним учасником художньої самодіяльності НУБіП, стане   і одним з найкращих наших студентів.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook