У Бережанському агротехнічному інституті пройшло спільне засідання вченої ради навчального закладу та конференції трудового колективу

11 лютого 2017 року

     9 лютого 2017 року в Бережанському агротехнічному інституті відбулося спільне засідання вченої ради навчального закладу та конференції трудового колективу, на якому заслухали звіт директора Василя Павліського про діяльність колективу за 2016 рік та основні завдання на 2017 рік. Перед початком роботи колектив привітав свого очільника з ювілеєм – 25-річчям на посаді директора.
     На засіданні була присутня також директор Бережанського агротехнічного коледжу Світлана Пилипишин.

     У своєму звіті директор підкреслив необхідність покращення наукової роботи на кафедрах, поліпшення якості навчання та практичної підготовки студентів. Для цього необхідно підвищувати рівень кооперації з кафедрами НУБіП України, керуватись програмою розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020».

     Серед позитивів слід відзначити те, що на денній та заочній формі навчання збільшився набір студентів (з 504 – у 2015 р. до 660 – у 2016 р.), проведено акредитаційні експертизи 4 спеціальностей освітнього ступеня «Магістр», зріс науковий кадровий потенціал інституту (кількість докторів наук зросла з 6 до 12).

     Наукова робота зосереджена на проведенні науково-дослідних робіт у напрямах біогазових технологій та відновлювальних джерел енергії. Матеріально-технічна база інституту відповідає вимогам, кількість лабораторій збільшилася до 69, а кабінетів – до 58.

     У обговоренні взяли участь головний бухгалтер інституту Дарія Мигдаль, завідувач підрозділу з практичного навчання Валерій Камишанов, завідувач науково-дослідним відділом Орест Захарів та голова Студентської ради Лідія Войчак та інші.

     Учасники засідання схвалили звіт директора Василя Павліського та обрали його делегатом на конференцію трудового колективу університету.

Михайло Русиняк,
заступник директора

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook