У Ніжинському агротехнічному коледжі підбили підсумки 2016 року та визначили основні завдання на рік нинішній

8 лютого 2017 року

     7 лютого 2017 року відбулася конференція трудового колективу Ніжинського агротехнічного коледжу, участь у якій взяв директор Ніжинського агротехнічного інституту Василь Лукач.

     Директор коледжу Олена Литовченко представила звіт «Про результати діяльності Ніжинського агротехнічного коледжу НУБіП України у 2016 році та завдання колективу на 2017 рік». Серед основних досягнень: коледж успішно виконав державне замовлення, збільшено набір студентів, які навчаються за умов договору, зросла наповненість ліцензованого обсягу, проведено ліцензування з 8 професій, реалізовується ступенева система підготовки фахівців, педагогічні працівники коледжу – постійні учасники міжнародних та Всеукраїнських конференцій, тренінгів, семінарів та майстер-класів, виставок передового педагогічного досвіду ДУ НМЦ «Агроосвіта», засідань методичних об'єднань Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області.

     Одним із найважливіших здобутків 2016 року є значне покращення матеріально-технічної бази закладу: в навчальних корпусах № 1 та № 2 замінені вікна, капітально відремонтовано роздягальні та душові кімнати. У навчальному корпусі № 2 встановлено систему водовідведення даху, виготовлений та встановлений новий паркан навколо корпусу, облаштовано прилеглу територію перед корпусом. У навчально-лабораторному корпусі замінено електричні мережі та встановлено електрообладнання, необхідне для функціонування лабораторних приміщень, закуплено нову систему опалення 2-го поверху корпусу. У 2016 році взято напрям на покращення соціально-побутових умов проживання студентів у гуртожитку.

     Гострим залишається питання існування коледжу у сфері вищої освіти через невизначеність законодавства (відсутність змін у законі «Про вищу освіту», прийняття нових законів «Про освіту», «Про професійну освіту», Умов прийому на 2017 рік для молодших спеціалістів).

    

     В обговоренні звіту директора взяли участь голова профспілкового комітету Петро Дейкун, завідувач гуртожитку Світлана Бугерчук, голова студентської ради коледжу Аліна Паскевич. Вони акцентували увагу на потребі покращенні якості навчання, продовженні співпраці з НУБіП, НМЦ «Агроосвіта», а також розширенні можливостей щодо міжнародної та наукової діяльності, проведенні якісної профорієнтаційної роботи, активному впровадженні ІКТ у навчальний процес, поліпшенні умов проживання у студентському гуртожитку, більш тісній співпраці з органами студентського самоврядування, посиленні національно-патріотичного, морального та духовного виховання студентів.

     Василь Лукач оцінив зусилля адміністрації закладу щодо інноваційного проекту «Гуртожиток» та побажав подальшої активної роботи для розвитку закладу, у т.ч. і за підтримки колективу Ніжинського агротехнічного інституту.

     Учасники схвалили звіт директора коледжу Олени Литовченко та обрали її делегатом на збори трудового колективу Національного університету біоресурсів і природокористування.

Тетяна Шеїн,
заступник директора з навчально-виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook