Засідання навчально-методичної ради

20 лютого 2017, 14:00
Корпус №10, читальна зала бібліотеки

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання навчально-методичної ради НУБіП України,
20 лютого 2017 р.
о 14:00

читальна зала наукової бібліотеки 10 навчального корпусу


1. Про підготовку історично-презентаційно-іміджевого ювілейного видання до 120 річчя«НУБіП України. Літопис випускників» (доповідає – проректор з навчальної і виховної роботи Кваша С.М.).

2. Про результати зимової екзаменаційної сесії 2016-2017 н.р. (доповідає – начальник навчального відділу Зазимко О.В.).

3. Про підвищення якості освітнього процесу у НУБіП України на виконання наказу від 30.01.2017 року № 41 (доповідає – начальник навчально-методичного відділу Кліх Л.В.).

4. Про порядок призначення:
     - соціальних стипендії (доповідає – Потебня В.В.);
     - додаткових 10 балів до академічних стипендій (доповідає – Коваленко В.П.).

5. Про функціонування ЄДЕБО та формування додатків про освіту (доповідають – проректор з навчальної і виховної роботи Кваша С.М., відповідальний секретар приймальної комісії Шевчук В.М.).

6. Про організацію і проведення «Всеукраїнської олімпіади НУБіП України для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти» та затвердження Положення про олімпіади (доповідає – відповідальний секретар приймальної комісії Шевчук В.М.).

7. Стан підготовки факультетів до проведення та участі ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2016-2017 н.р. (доповідають – декани факультетів Кондратюк В.М., Забалуєв В.О., Доля М.М.).

8. Про пропозиції Координаційної групи щодо вдосконалення організації дистанційної освіти в Університеті (доповідаєЄресько О.В., начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання).

9. Про використання системи on-line опитування в університеті (доповідає – декан факультету інформаційних технологій Глазунова О.Г.).

10. Про електронне оцінювання залишкових знань студентів магістратури (доповідає – начальник відділу магістерських програм Колесникова О.М.).

11. Про концепцію відновлення роботи Музею історії НУБіП України (доповідає – директор музею НУБіП України Лановюк Л.П.).

12. Про схвалення ліцензійних справ з підготовки фахівців ОС "Магістр" за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» (доповідає – завідувач кафедри підприємництва та організації агробізнесу Ільчук М.М.).

13. Про схвалення ліцензійних справ ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової» з впровадження освітньої діяльності у сфері професійно-технічної освіти (професійно-технічне навчання) за професіями: 6141 «Лісоруб»; 6123 «Бджоляр» (доповідає – заступник директора коледжу Петренко Ю. В.).

14. Про схвалення акредитаційної справи (первинна акредитація) ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» із підготовки фахівців ОКР «Молодший спеціаліст» за спеціальністю 5.08010102 «Землевпорядкування» (доповідає – начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Єресько О.В.).

15. Про організацію та проведення конкурсу «Інтелектуальна академічна група НУБіП» (доповідає – начальник навчально-методичного відділу Кліх Л.В.).

16. Про заходи щодо посилення профорієнтаційної роботи факультетів та ННІ (доповідають – директори ННІ та декани факультетів Лакида П.І., Діброва А.Д., Остапчук А.Д., Євсюков Т.О., Глазунова О.Г., Ружило З.В.).

17. Розгляд навчально–методичною радою університету для підтримання клопотання щодо надання рекомендації вченої ради НУБіП України до друку навчальній літератури поданих рукописів та необхідних супровідних документів навчальних посібників (доповідає – Касаткін Д.Ю., секретар навчально-методичної ради):

     - навчальний посібник «Логіка» (автор – к.пед.н., доцент Сподін Л.А.).

18. Різне.

С. Кваша,
голова навчально–методичної ради 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook