У Бережанському агротехнічному коледжі в п’яте відзначили переможців проекту «СОВА»

24 грудня 2016 року

      Дружня родина Бережанського агротехнічного коледжу знову зустрілася на святкуванні щорічної церемонії нагородження переможців проекту «Сова-2016». Сам проект святкував свій маленький ювілей – п’ять років. А ювілеї, які відомо, відзначаються по-різному: можна влаштовувати паради і бенкети, запускати феєрверки, а можна у теплому дружньому колі згадати, як усе починалося, поділитися враженнями, помріяти про майбутнє і просто порадіти тому, що є. Наше святкування вийшло саме таким: зимові фотолокації, притлумлене світло, що створювало атмосферу затишку і комфорту, чудові музичні номери, дівчата з макіяжем і зачіскою від салону краси «Красуня». Саме в такій позитивній атмосфері проходила церемонія нагородження переможців.

 

 

     Традиційно офіційну частину відкрила директор коледжу С. Пилипишин, яка привітала усіх присутніх з прийдешніми святами, передала вітання від керівництва НУБіП і особисто ректора С. Ніколаєнка та запросила на сцену генеральних спонсорів проекту, власників мережі магазинів «Школярик» та «Школярик +», подружжя Романа та Галину Кулини, яким організатори вручили відзнаку та подякували за співпрацю.

 

     Отже, кому ж дісталися «золоті» статуетки цього року? «Викладачем року» назвали Я. Білика, «Куратором року»М. Михайлишин, «Відкрите заняття року» провів М. Яциків, а «Студентом року» став Владислав Дацула.

     Переможців привітали голова ради роботодавців коледжу М. Лехіцький, міський голова В. Музичка та головний державний санітарний лікар Козівського, Бережанського та Підгаєцького районів М. Бойко, які також вручили відзнаку С. Пилипишин – як молодому і перспективному директору коледжу.

Більше фото тут 

Ірина Тернова,
завідувач відділення
економіки та прикладної екології 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook