У центрі уваги ректорату екзаменаційна сесія і профілактика захворюваності на ГРВІ

19 грудня 2016 року

    19 грудня відбулося чергове засідання звуженого ректорату. Відкриваючи його, перший проректор Ігор Ібатуллін звернув увагу на ситуацію з екзаменаційною сесію, фінансами та стан захворюваності на ГРВІ.

     Проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша доповів, що минулого тижня в університеті завершився захист магістерських робіт. Сьогодні на нараді заступників деканів з навчальної роботи будуть підведені підсумки щодо якості дипломних проектів, а також розглянута ситуація із захворюваністю. За інформацією завідувача оздоровчим відділом В'ячеслава Крупки в університеті, а особливо в гуртожитках, проводяться усі необхідні профілактичні заходи, усіма можливими засобами інформується колектив про загрози і необхідні дії при захворюванні.

       

      Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про фінансову ситуацію в університеті. Увага бухгалтерської та економічної служб буде звернута на виплату заробітної плати і стипендій. Що ж до націоналізації «Приватбанку» – уважно слідкуйте за новинами на нашому офіційному сайті.

     

     Проректор з навчально-науково-виробничої роботи та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт в навчальному корпусі №3. 

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на дорученнях ректора. А саме: підготовці до ректорату та вченої ради, посилення контролю над санітарно-гігієнічною та ладом в гуртожитках, організованим завершенням екзаменаційної сесії, підбиттям підсумків фінансового року тощо.

Денис Рудень 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook