Пройшла атестація аспірантів і здобувачів: аналіз ефективності навчання

28 листопада 2016 року

     24-25 листопада 2016 року за підсумками навчання та річної наукової роботи пройшла атестація аспірантів і здобувачів НДІ лісівництва та декоративного садівництва.

     Здобувачі наукового ступеню звітували про проведену аналітичну, методичну та науково-дослідну роботу. Атестації передували науково-методичні семінари, де вони детально доповіли про результати науково-дослідної роботи для вирішення конкретного наукового завдання у галузі лісового і садово-паркового господарства та деревообробки. Зокрема, 21-23 листопада працювали науково-методичні семінари «Лісові культури та фітомеліорація: методологія та методи наукових досліджень», «Лісовпорядкування та лісова таксація: методологія та методи досліджень», «Лісознавство, лісівництво та технологія деревообробки: методологія та методи наукових досліджень».

     Було обговорено також методичні засади проведення конкретних досліджень, проаналізовано достовірність отриманих результатів та зроблено висновки. Зауважу, що аспіранти та здобувачі представили результати актуальних прикладних досліджень, які в майбутньому будуть цінними не лише для розвитку науки, а в першу чергу – для виробництва.

Наталія Михайлович,
вчений секретар науково-технічної ради
НДІ лісівництва та декоративного садівництва 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook