Реалізація програми «Голосіївська ініціатива – 2020» на економічному факультеті

21 листопада 2016 року

     Відповідно до розпорядження ректора НУБіП України №20 від 03.11.2016 року та у зв’язку з підготовкою до проведення Вченої ради університету 23 листопада 2016 року, в порядок денної якої включено питання «Про навчально-виховну та наукову роботу економічного факультету в процесі реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» на 2016 рік» члени Вченої ради університету впродовж з 7 по 18 листопада 2016 року відвідували та проводили аналіз діяльності економічного факультету.

     Так, 17 листопада комісія, в складі декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського та декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадима Кондратюка відвідала економічний факультет, де перевірила організацію навчального процесу та ознайомилася зі структурою факультету. В рамках роботи комісії також було проведено контрольну перевірку функціонування кафедр факультету, заняття студентів в аудиторіях та навчальних лабораторіях факультету. 

     В рамках перевірки комісія оцінила правильність, коректність та своєчасність ведення документації деканату. Також відбулася досить плідна розмова між представниками деканату та перевіряючими з приводу обміну своїм власним досвідом організації роботи в деканаті та на факультеті в цілому в напрямку можливостей покращення організації роботи деканату та факультету. Разом з тим, членами Вченої ради були висловлені свої побажання і зауваження, які сприятимуть покращенню якості підготовки фахівців.

Валентин Обрамбальський 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook