НУБіП України представив переваги навчання серед 15-ти кращих ВУЗів на Всеукраїнському форумі «Успішний 11-класник»

1 листопада 2016 року

     29 жовтня 2016 р. у Конгрес-холі "PRESIDENT HOTEL" відбувся Всеукраїнський форум «Успішний 11-класник», організаторами якого виступили ZNOUA. Ця масштабна освітня подія, на якій зібралися експерти з підготовки до ЗНО, представники найкращих ВНЗ та менеджери з підбору персоналу провідних компаній України з єдиною метою – дати кожному абітурієнтові можливість вступити до омріяного університету та побудувати успішну кар’єру.

     На форумі, крім НУБіП України, були присутні такі університети, як КНУ ім. Т. Шевченка, НТУУ «КПІ» ім. І. Сікорського, НМУ ім. О.О. Богомольця, КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, НАУ, НУ «Києво-Могилянська академія», НУ «Острозька академія», КНУБА, КНТЕУ, НУХТ, КУ ім. Бориса Грінченка, НТУ, ЛНУ ім. І. Франка та ДУТ.

     Наш Університет представляли завідувач підготовчого відділення, к.с.-г.н., доцент  Оксана Багацька, заступник відповідального секретаря приймальної комісії, к.ю.н. Лідія Гончарук та провідний фахівець відділу управління якістю Дмитро Заїчко.

     Учні 11 класів та їх батьки отримали інформацію про спеціальності та факультети, підготовчі курси, за які можуть отримати до 10 балів до конкурсного балу, організацію навчання, студентське самоврядування та міжнародні зв’язки і можливість отримати подвійний диплом. 

     Після офіційного спілкування ВНЗ із випускникам на них чекали кращі спікери сучасності Лариса Онипко – керівник проекту «Премія HR-бренд Україна», Head Hunter Ukraine, Оксана МарусичСертифікований бізнес-тренер та коуч (ICF), експерт з теорії поколінь та інші. Вони поділяться секретами, як допомогти учням побудувати успішне майбутнє. 
     І на останок випускники прийняли участь у панельній дискусії з керівниками провідних компаній на тему: «Чого очікують від вас майбутні роботодавці?».

З побажаннями не помилитись при виборі ВНЗ, учнів запросили на день відкритих дверей до НУБіП України!

Лідія Гончарук,
Оксана Багацька
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook