Студенти факультету вибороли призове місце у шведській естафеті

14 жовтня 2016 року

Хто бував на легкоатлетичних змаганнях, з цікавістю чекає на проведення естафет. Естафета не лише піднімає командний дух, а й об'єднує команду. Якщо ви хоч раз в житті бігали естафету, то пам'ятаєте відчуття адреналіну і захоплюючі емоції. Спортсменам необхідно зберігати спокій і витримку протягом усього свого етапу.

Ось і в нашому університеті 12 жовтня проводилася шведська естафета серед чоловічих та жіночих студентських команд усіх інститутів та факультетів. Шведська естафета полягає в тому, що її учасники пробігають етапи різної протяжності. При цьому дистанції йдуть на зменшення. Хлопці бігли етапи по 800, 600, 400, 200 та 100 метрів, дівчата 400, 200 та 100 метрів.

Команду хлопців від факультету ветеринарної медицини представляли Бабаченко Володимир, Іщак Володимир, Ляшкевич Данііл, Парамонов Валентин, Дробуш Андрій, Коротенко Артем та Вареник Стас. Січак Ніла, Нужна Еріка, Ігумнова Олександра та Ян Анастасія склали жіночу команду.

За підсумками змагань жіноча команда факультету ветеринарної медицини виборола перше місце у шведській естафеті, випередивши усіх учасників, а хлопці зайняли гідне одинадцяте місце, що у підсумку вивело наш факультет на четверте загальнокомандне місце.

Вітаємо наших спортсменів та бажаємо нових перемог!

Деканат ФВМ





Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook