Міжнародна діяльність

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

Світ - це книга. 
І хто не подорожував по ньому -
прочитав у ній тільки одну сторінку
(Св. Августин)

Сучасну університетську освіту світового рівня важко уявити без інтенсивного міжнародного співробітництва та інтеграції у глобальне освітнє й науково-дослідне середовище. Саме тому розвиток двосторонніх і багатосторонніх міжнародних зв’язків, освітніх та наукових проектів є одним із пріоритетних завдань кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту.

Кафедра має на меті сприяння інтеграції української науки до міжнародного освітньо-наукового простору, створення системи оперативного формування інформаційного поля та комунікацій як сучасного механізму розвитку міжнародної діяльності, сприяння розвитку повного комплексу адміністративного забезпечення міжнародної співпраці.

Постійно тривають переговори завідувача кафедри член-кореспондента НАН України Л.В. Шинкарук стосовно співпраці у науковій, освітній та культурній галузі з різними установами та університетами. Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту співпрацює з академічними установами з таких основних питань:
-обмін студентами та викладачами;
-створення спільних навчальних програм, робота за програмами подвійних дипломів;
-проведення спільних наукових досліджень з можливістю подальшої публікації колективних монографій та інших публікацій різними мовами;
-організація та проведення міжнародних конференцій, літніх та зимових шкіл;
-спільне керівництво науковими дослідженнями (магістерськими, кандидатськими, докторськими).

Aкадемічна мобільність

Вища освіта та наука в глобалізованому світі не можуть розвиватися в ізоляції. Всебічний розвиток у співпраці зі світовими освітніми та науковими центрами необхідний усім – студентам, аспірантам, науковим працівникам та викладачам. З цією метою впроваджуються та діють програми академічної мобільності, що є одним з найбільш пріоритетних напрямів міжнародної діяльності кафедри.

Завдяки участі в програмах академічної мобільності різного роду – навчанні за програмами подвійних дипломів, стажуванні, практиці – студенти мають більші перспективи працевлаштування.

Викладачі кафедри завдяки програмам мобільності мають змогу взяти участь у роботі міжнародних наукових конференцій та семінарів, придбати закордонний науково-педагогічний досвід та поділитися своїми навичками із колегами, що сприяє посиленню позитивного іміджу України та української науки у світі. 

Завданнями кафедри є організація та супроводження програм академічного та науково-технічного співробітництва. Окрім цього, кафедра здійснює збір та обробку інформації про діяльність міжнародних фондів та інституцій, які надають гранти та стипендії українським науковцям та студентам.

Одним із головних напрямів міжнародної діяльності є проведення науковцями кафедри спільних наукових досліджень з вченими вищих навчальних закладів/організацій-партнерів. Найбільш ефективне співробітництво здійснюється з Білоруським державним університетом (Білорусь); Великотирновським університетом імені Святих Кирила та Мефодія, Софійським університетом імені Святого Климента Охридського, Болгарською академією наук (Болгарія); Аньхойським університетом (Китайська Народна Республіка); Гданським університетом, Університетом імені Адама Міцкевича в м. Познань (Польща); Університетом імені Фрідріха-Олександра в Ерлангені-Нюрнберзі.

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту підтримує також міжнародні контакти з кафедрами Словацького університету (м.Нітра, Словаччина), Центром освіти м. Пловдів (Болгарія), Ольштинським університетом (Польща), Поморською академією в Слупську (Польща), кафедрою дидактики садово-паркового факультету університету ім.Гумбольдта (м.Берлін, Німеччина), кафедрами Чеського сільськогосподарського університету (м.Прага, Чехія). Представники кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту беруть участь у роботі Ради з інтеграції та розвитку аграрної освіти (м.Туорла, Фінляндія).
 

Міжнародна діяльність кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту:

 

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту у співпраці з гуманітарно-педагогічним факультетом НУБіП України протягом семи років поспіль проводить конференцію «Роль молоді у розвитку АПК України» та задіює до участі у ній все більше і більше молодих людей

 

Молоді науковці кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту продовжують брати участь в академічній мобільності

 

Вже традиційно новий 2023 рік викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту розпочинають з участі міжародних проєктах. Так, з 16 по 28 січня 2023 року в рамках імплементації проекту Кафедра Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій» (SCAES) проходила ІІ Міжнародна зимова школа «Соціальні виміри європейських студій», одними з організаторів якої є кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту

 

 

Кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту була проведена VI Міжнародна науково-практична конференція «Інклюзивний розвиток національної економіки: глобальні тенденції, можливості України та роль агропродовольчого сектору»

 

14 листопада 2022 року відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів з Китаю, які навчаються на ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

 

За програмою «Еразмус+» співробітники університету пройшли стажування у Технічному університеті Їлдиз, місто Стамбул

 

Недарма День науки святкують у травні, адже травень завжди насичений науковими подіями. Не став виключенням й цей рік.
Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту продовжує свою співпрацю в міжнародних проєктах.

 

 

Кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту спільно з кафедрою соціальної роботи та реабілітації проведено VI Міжнародну науково-практичну конференцію «Роль молоді у розвитку АПК України»

 

Активна участь кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту в Міжнародній зимовій школі «Соціальні виміри європейських студій»

 

Викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту продовжують брати участь в міжнародних проєктах, а саме в міжнародній науково-практичній конференції «Європейські практики міжкультурного діалогу в освіті», проведеної в рамках проекту кафедри Жана Монне «Соціальні та культурні аспекти Європейських Студій» (SCAES) 620635-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR від ERASMUS +

 

Обмін науковим та практичним досвідом в рамках роботи V Міжнародної науково-практичної конференції «Інклюзивний розвиток національної економіки: глобальні тенденції, можливості України та роль агропродовольчого сектору»

 

Міжнародна співпраця аспірантів кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту гостинно зустріла своїх магістрів 1 року навчання – студентів з КНР

 

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту продовжує свою співпрацю в рамках проєктів ERASMUS+

 

Співучасть кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту в міжнародних конференціях від проєкту ERASMUS +

 

Приєднуємось до світових ініціатив по збереженню довкілля

 

 

22 квітня 2021 року відбулась V міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Роль молоді у розвитку АПК України», організаторами якої є кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту та кафедра соціальної роботи та реабілітації гуманітарно-педагогічного факультетту. Співорганізаторами конференції стали Поморська Академія (м. Слупськ, Польща), Хайфський університет (Ізраїль), Center for business innovation and transformation, Державний вищий навчальний заклад «Київський механіко - технологічний коледж», Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини

 

Міжнародна конференція «Інтернаціоналізація закладів вищої освіти: міжнародні проекти і розвиток наукової кар‘єри», співорганізатором якої була кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту НУБіП України

 

Економічний форум в Словенії

 

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція

«Інклюзивний розвиток національної економіки: глобальні тенденції, можливості України та роль агропродовольчого сектору»

  

  

 

Продовження співпраці кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту НУБіП України

з Поморською академією (м.Слупськ, Польща)

  

 

Співпраця факультету аграрного менеджменту з факультетом економіки та менеджменту Словацького аграрного університету

 

 

Пошук спільних рішень у сучасній освіті на Міжнародному форумі проектних менеджерів

    

 

 ІІ Міжнародна науково-практична конференція

«Інклюзивний розвиток національної економіки: глобальні тенденції, можливості України та роль агропродовольчого сектору»

  

  

 

Україна-Польща: акцент на стратегічному партнерстві

    

Зустріч експертів у Фонді Фрідріха Еберта (м. Берлін, Німеччина):


Співпраця з Вищою школою бізнесу (м. Новий Сонч, Польща):

 

Лекції з представником Маастрихтського університету (Нідерланди) професором Хенком Доннерсом:

   

Лекції професора Нью-Йоркського університету Пітера Кайла:


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook