Підбито підсумки секції студентської конференції «Формування інноваційного середовища: досвід та перспективи»

21 травня 2016 року

17 травня на кафедрі соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті відбулося секційне засідання студентської науково-практичної конференції. На ній студенти других-четвертих курсів і магістратури обговорили формування інноваційного освітнього середовища, досвід та перспективи, представили результати проведених досліджень і продемонстрували не тільки високий рівень теоретичної підготовки, а й вміння проводити соціально-педагогічний експеримент. До учасників з вітальним словом звернувся завідувач кафедри Петро Лузан. Він побажав їм успіхів та плідної дискусії.

 

Як і минулого року, цьогоріч доповідачі вразили актуальністю і різноплановістю заявлених тем. Так, вони розкрили особливості соціально-педагогічної роботи з неповними сім’ями, ВІЛ-інфікованими, виховної роботи з педагогічно-занедбаними дітьми,проблеми людей з інвалідністю, соціалізації особистості. У полі зору молодих дослідників – профілактика девіантної, зокрема суїцидальної поведінки, актуальні проблеми сільської молоді, формування здорового способу життя. Мова йшла також про підготовку соціальних педагогів і соціальних працівників.

 

За результатами виступів та обговорення визначено найкращих з-поміж 30 учасників. Це – студентки другого курсу напряму підготовки «Соціальна педагогіка» Наталія Демченко, Ірина Шпильова, Анастасія Рибакова та Марина Трегуб. Вітаємо переможців та бажаємо їм подальших досягнень на науковій ниві!


Ольга Наконечна,
старший викладач кафедри соціальної педагогіки
та інформаційних технологій в освіті

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook