Кафедра педагогіки взяла участь у відзначенні свята Перемоги у Другій світовій війні

10 травня 2016 року

      6 травня 2016 року науково-педагогічні працівники кафедри педагогіки взяли участь мітингу-реквіємі, присвяченому 71-ій річниці Перемоги над нацизмом в Європі, Дню пам’яті та примирення і Дню Перемоги. На урочистостях були присутні члени ректорату, науково-педагогічні працівники різних факультетів НУБіП, співробітники, військові та студенти.
      Вітаючи ветеранів Другої світової війни і всіх присутніх зі святом Перемоги, ректор університету, професор С.М.Ніколаєнко відзначив зокрема той внесок, який здійснили наближаючи Перемогу викладачі і студенти нашого університету, близько двох тисяч з яких були нагороджені орденами й медалями, сімом особам (одному посмертно) було присвоєно звання Героя Радянського Союзу, а ще два стали повними кавалерами ордена Слави.
     Зі спогадами про воєнні лихоліття на мітингу виступив Анатолій Іванович Дьомін, доктор педагогічних наук, професор, колишній завідувач кафедри педагогіки, випускник тогочасного сільськогосподарського інституту, який був членом батальйону, створеного із студентів, і починаючи з 1942 року й до кінця війни був командиром взводу розвідки артилеристів.
     Спогадами про воєнні роки, роки відбудови, становлення як науковця й педагога Анатолій Іванович продовжив ділитися на рідній йому кафедрі педагогіки, на якій він пропрацював з 1976 по 1998, пройшовши шлях від асистента, до доктора педагогічних наук, професора.
     Завідувач кафедри педагогіки Р.В. Сопівник від імені колег подякував професору А.І. Дьоміну за плідну, багаторічну працю в НУБіП України.


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook