Представники наукового парку НУБіП обговорили з японськими бізнесменами можливості співпраці

22 квітня 2016 року
18 квітня 2016 року у рамках візиту в Україну делегації впливових представників японського суспільства під керівництвом колишнього міністра фінансів Японії Такайосі Танигучі відбулася їхня зустріч з директорами наукових парків вишів України. Участь у ній взяв і директор наукового парку «Стале природокористування та якість життя» НУБіП Віктор Теслюк.

 

   

До складу японської делегації увійшли представники бізнес-структур і науково-дослідних інститутів, які розглядають можливості інноваційної та інвестиційної діяльності у нашій країні. Організацією програми перебування японської делегації в Києві опікується Національна науково-технологічна асоціація України, співзасновником якої є науковий парк НУБіП.
На зустрічі обговорювалися основні інтереси наукової та бізнесової еліти Японії в Україні, а керівники наукових парків ознайомили з основними напрямами діяльності та можливостями спільної реалізації інноваційних технологій. Особливий інтерес японська сторона виявила до вирощування органічних продуктів харчування та переробки відходів для виробництва добрив.

 

Наталія Оларь,
проект-менеджер наукового парку 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook