Професор кафедри біохімії Л.Г. Калачнюк прийняла участь у семінарі «Як опублікуватись: підготовка рукопису до публікації в міжнародному науковому журналі»

22 квітня 2016 року

Семінар «Як опублікуватись: підготовка рукопису до публікації в міжнародному науковому журналі» (How to get published: Preparing your manuscript for publication in international academic journal) відбувся 12 квітня 2016 року в Науковій бібліотеці ім. М. Максимовича Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Його проводив директор департаменту біохімічних журналів компанії Elsevier (USA) Bartholomew Wacek.

 Bartholomew Wacek під час семінару в  в Науковій бібліотеці ім. М. Максимовича

Метою семінару було ознайомлення та розвиток навичок, необхідних для написання наукової статті, відповідно до критеріїв, які висуваються більшістю міжнародних наукових журналів. Доповідач поділився своїм досвідом та дав рекомендації з покращення якості та видимості наукової публікації.
Після семінару, під час Q&A-сесії, учасники змогли поставити доповідачеві питання з процесу підготовки та публікації статей у міжнародних журналах.
Вашій увазі пропонуються файли презентації Bartholomew Wacek на англійській та українській мовах.

Заступник директора НДІ здоров’я тварин з

інформаційно-інноваційної роботи, д.б.н. Л. Калачнюк

 


Сертифікат Л.Г. Калачнюк
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook