НУБіП України започатковує співпрацю з Фастівською міською радою та навчальними закладами району

24 березня 2016 року

     З метою налагодження співпраці і проведення профорієнтаційної роботи 23 березня 2016 року декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко, начальник навчального відділу Оксана Зазимко, начальник відділу та начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Олег Єресько відвідали Державний професійно-технічний навчальний заклад «Фастівський центр професійно-технічної освіти». Разом із працівниками університету у навчальному закладі була присутня заступник міського голови міста Фастова Олена Давиденко

     Дещо з історії цього навчального закладу. У 1990 році в місті Фастів було відкрито професійно-технічне училище № 18, до комплексу якого увійшли: навчальний корпус, що містить 26 кабінетів, 4 лабораторії, дві комп’ютерні та мультимедійна аудиторії, спортивна та актова зали, їдальня, бібліотека, методичний кабінет; дві навчально-виробничі майстерні (метало- та деревооброблювальна); спортивний стадіон.

     У 2005 році ПТУ № 18 м. Фастова отримало статус Державний професійно-технічний навчальний заклад «Фастівський центр професійно-технічної освіти». Керівник навчального закладу Іван Мельник проінформував, що на сьогодні центр здійснює підготовку учнів за напрямами: обслуговування, будівництво і металообробка. Підготовку кваліфікованих робітників здійснюють 35 майстрів виробничого навчання та 22 викладачі.

      

    

    

     Після відвідання навчального закладу представників університету прийняв міський голова Фастівської міської ради Михайло Нетяжук, з яким відбулася конструктивна бесіда стосовно напрямків співпраці між Фастівською міською радою, Державним професійно-технічним навчальним закладом «Фастівський центр професійно-технічної освіти» та НУБіП України. На зустрічі присутні обговорили подальші кроки щодо покращення профорієнтаційної роботи серед випускників шкіл міста Фастова та шляхи співпраці університету з Фастівською міською радою та Державним професійно-технічним навчальним закладом «Фастівський центр професійно-технічної освіти».

 

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook