НУБіП України започаткував співпрацю з Міжгалузевим науково-технічним центром вітроенергетики Інституту відновлюваної енергетики НАН України

24 березня 2016 року

     18 березня підписано договір про співпрацю між НУБіП України та Міжгалузевим науково-технічний центром вітроенергетики Інституту відновлюваної енергетики НАН України. Предметом співробітництва стали організація і проведення тренінгів для представників уряду, місцевих органів влади, компаній з надання енергетичних послуг, інженерно-технічних спеціалістів, керівників середньої ланки підприємств промисловості, постачальників обладнання та ін. у рамках участі університету в проекті Глобального екологічного фонду та ООН з промислового розвитку.

     Тож на базі ННІ післядипломної освіти та механіко-технологічного факультету 225 слухачів матимуть можливість підвищити кваліфікацію з питань енергоефективності, введення систем енергоменеджменту та енергостандартів, промислового застосування відновлюваної енергії в агро-харчових малих та середніх підприємствах. Також розглядатимуться й інші актуальні питання. Йдеться про потенціал розвитку нетрадиційних і відновлюваних джерел енергії, використання сонячних теплових та електричних систем, стандарт ISO 50001: цілі та перспективи його впровадження в Україні, енергетичний аудит, основи виробництва і використання дизельного біопалива, використання біогазу для виробництва електричної енергії, на теплові потреби, основні принципи державної політики України у сфері енергоефективності та відновлюваної енергетики.

     

Геннадій Голуб
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook