Східноєвропейський молочний конгрес

2 березня 2016, 10:00
«КиївЕкспоПлаза», м. Київ, вул. Салютна 2-Б

2016 рік для української молочної галузі — яким він буде в сучасних умовах? Чи має галузь нові точки росту? І чи дочекаються на українську молочну продукцію в світі?

Про проблеми та перспективи вітчизняного молочарства говоритимуть в Києві 2-4 березня на Східноєвропейському молочному конгресі, організатор якого, за традицією, виступає  Асоціація виробників молока та Всеукраїнська аграрна рада.

Молочний конгрес є місцем зустрічі фахівців, котрі приймають рішення. Сімдесят відсотків відвідувачів — представники молочної галузі, власники та керівники господарств з вагомими повноваженнями.

Головна подія року в галузі молочного скотарства збере під одним дахом понад 2000 учасників: менеджери та спеціалісти провідних молочнотоварних підприємств, представники влади, комерційних компаній, молокопереробних підприємств, галузевих об’єднань, міжнародних організацій, фінансових установ та посольств.

 

Зацікавлені сторони докладно обговорять проблеми галузі та намітять шляхи їх вирішення. Темами професійної розмови стануть і нові підходи та технологічні інновації в молочарстві.

Конгрес — це можливість зустріти управлінців, відповідальних за менеджмент, розвиток, планування, закупівлі, маркетинг і технічне обслуговування, а також обговорити можливі стратегії розвитку галузі та перейняти провідний досвід вітчизняних та іноземних молочнотоварних ферм.

Молочний сектор має показати свою значимість та чисельність і довести, що здатний відстоювати свої інтереси, а Східноєвропейський молочний конгрес – це найкраща платформа для реалізації даних цілей!

Секція 4. Якість, безпека та інноваційні рішення в молоко переробки

1 частина. Управління якістю і безпекою молока і молокопродуктів

Основи держконтролю. Інтеграція вітчизняної системи контролю якості в міжнародну / Віталій Башинський

 

Круглий стіл: Як контроль якості молока впливає на ціну сировини і молочної продукції
Досвід впровадження НАССР в країнах ближнього і далекого зарубіжжя / МінАПК
Danone
. Досвід впровадження сучасних стандартів безпеки і якості на МПЗ /
Особливості впровадження міжнародних систем менеджменту безпечності харчових продуктів, заснований на принципах НАССР, на вітчизняних підприємствах. Зав. відділом гармонізації законодавства до міжнародних вимог ДНДІЛДВСЕ, міжнародний аудитор HACCP, ISO22000, FSSC/

 

2 частина. Інноваційні технології в молокопереробки та упаковці

-       На що робити ставку: сир голландський або пармезан?

-       Досвід виробництва і реалізації інноваційних продуктів.

-       Особливості виробництва моцарели

-       Інноваційні продукт: імітація фети.

-       Технології та обладнання для глибокої переробки молока.

-       Інноваційні рішення в упаковці молокопродуктів


3 частина. Виробничий контроль безпечності на МПЗ
 

-       Вхідний контроль на МПЗ

-       Сучасні підході до санітарної ОБРОБКИ технологічного обладнання у виробництві молока и молочних продуктів.

-       Мікробіологічні критерії для отримання и передачі на переробку молока сирого ґатунку екстра.

-       Контроль відповідності мікробіологічним критеріям при виробництві молочних продуктів

-       Контроль мікробіологічної безпеки дитячого харчування

-       Вимоги до вимірювальних, випробувальних та виробничих лабораторій в контексті виробництва харчової продукції

 

Л.В. Баль-Прилипко,

декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook