Студенти університету взяли участь у конференції «Science connecting nations» в Угорщині

1 грудня 2015 року

     25 листопада 2015 р. у Szent István University (Faculty of Economics and Social Sciences), Gödöllő, Hungary таVisegrad University Assotiation пройшла 2-га конференція «Science connecting nations». Наш університет представляли студенти різних курсів економічного факультету та факультету аграрного менеджменту: Волянська Вікторія, Арман Наталія, Покотило Юлія, Діброва Максим, Копилов Єгор, Бєляєва Єлізавета, Собко Ігор, Лагута Роман, Жесткова Марія, Кошман Яна, Чуковецька Тетяна та інші.

     Студенти у своїх доповідях та статтях досліджували проблеми фінансування аграрного сектору, дотримання міжнародних стандартів фінансової звітності аграрними підприємствами, експорту сільськогосподарської продукції, страхування виробництва та виробленої продукції, інвестування у малі та середні підприємства на селі, взаємовідносини України та Міжнародного валютного фонду, міжнародну торгівлю, розвиток підприємництва, в цілому та окремих компанії зокрема, в Україні та світі. Окрім відмінного володіння теоретичними та практичними знаннями по темах дослідження студенти продемонстрували прекрасний розмовний рівень англійської мови, відповідали на усі поставлені питання та приймали участь у дискусіях.

     В результаті, за оцінками журі науковців факультету економіки та соціальних наук Szent István University Максим Діброва зайняв 2 місце представляючи наш університет, а студентки нашого університету Наталія Арман та Юля Покотило, що представляли Словацький аграрний університет (Нітра) зайняли 3 місце.
     Усі учасники конференції та їх керівники нагороджені сертифікатами та подарунками, а переможці грамотами та відзнаками.
     Студенти спілкувалися у дружній атмосфері та відвідали з екскурсією визначні пам’ятки цього маленького угорського містечка.

 

     Також було відвідано сільськогосподарський музей в Будапешті, що з 1897 року займає одне із будівель будапештського замку Вaйдахуняд, розташованого в міському парку Вaрошлігет поблизу зі знаменитою площею Героїв. Архітектурний ансамбль будівель замку Вайдахуняд гармонійно поєднує різні стилі своїх фрагментів, побудованих в романському стилі, готичному стилі, в стилі ренесанс і бароко. У музеї представлена історія розвитку сільського господарства з давніх часів до наших днів. Наукова мандрівка виявилась продуктивною та успішною. Бажаємо студентам подальших звершень у науковій сфері, а їхнім керівникам терпіння та витримки при підготовці майбутніх вчених та підприємців.

Негода Ю.В., Титарчук І.М.,
доценти кафедри фінансів

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook