ННІ лісового і садово-паркового господарства зустрів майбутніх студентів

30 листопада 2015 року
ННІ лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України

На День відкритих дверей, який відбувся в університеті 28 листопада 2015 року, до ННІ лісового і садово-паркового господарства завітало понад 40 майбутніх абітурієнтів. Це були майбутні випускники загальноосвітніх шкіл та представники коледжів лісового і садово-паркового профілю. На початку директор проф. П. Лакида зробив презентацію інституту в якій познайомив присутніх з його структурою, здобутками та традиціями.

Завідувач кафедри лісового менеджменту Г. Домашовець та завідувач підготовчого відділення НУБіП України О. Багацька проінформували про правила прийому до університету та переваги навчання на підготовчих курсах, на яких здійснюється підготовка абітурієнтів до проходження ЗНО.

З позиції студентського життя про навчання в ННІ лісового і садово-паркового господарства розповів голова студентської організації А. Волинець. Він зосередив увагу на тому, що кожен студент інститут має можливості не тільки для навчання, а й відпочинку та культурного розвитку. 

Завершився День відкритих дверей екскурсією, яку організувала студентська організація до музею лісових звірів і птахів ім. професора О.О. Салганського, Ботанічного саду університету, кафедр та інших структурних підрозділів інституту.

 

Віктор  Миронюк, заступник директора ННІ ЛіСПГ

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook