Руху правила єдині – поважати їх повинні

12 листопада 2015 року
Читальний зал, аудиторія 123

У рамках Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2011-2020, проголошеного Резолюцією Генеральної Асамблеї ООН з підвищення безпеки дорожнього руху в усьому світі, Міністерство охорони здоров’я України виступило ініціатором проведення в Україні щорічного Тижня безпеки дорожнього руху.

З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

Тиждень безпеки дорожнього руху – це сім днів масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

З 09 по 15 листопада 2015 року в Ніжинському агротехнічному коледжі, згідно розробленого плану заходів, розпочався Тиждень безпеки дорожнього руху, відкриттям якого стала виставка плакатів на тему «Безпека на дорозі збереже життя».

11 листопада в читальному залі медичним працівником міської лікарні було проведено тренінг щодо надання першої долікарської допомоги постраждалим у ДТП, а працівники ДАЇ виступили перед студентами академічних груп з доповіддю на тему «Руху правила єдині – поважати їх повинні».

Цього ж дня викладач дисциплін «Правила дорожнього руху», «Основи керування автомобілем та безпека дорожнього руху» Ніжинського агротехнічного коледжу Дейнека С.М. для груп 2-3 курсів провів відкритий виховний захід, метою якого було нагадати присутнім про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки. Під час виховної години студенти почули багато корисних і життєвоважливих порад, дізналися про нововведення в правилах дорожнього руху. Також їх увазі був представлений відеофільм про дорожньо-транспортні пригоди «Правила написані кров’ю», учасниками яких стали відомі люди.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до організації та проведення вищевказаних заходів.

Тетяна Шеїн, заступник директора з навчально-виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook