Англійська мова – мова агробізнесу

1 листопада 2015 року

27 жовтня 2015 року студенти гуманітарно-педагогічного факультету академічної групи ФІЛ-1502 напряму підготовки «Філологія» разом з куратором Соловйовою Оленою Віталіївною відвідали головний захід усього аграрного комплексу країни – міжнародну виставку «ІнтерАГРО Комплекс 2015», яка була розміщена у трьох павільйонах ВЦ «КиївЕкспоПлаза». Загальна площа експозицій складала близько 20000 м2.

    На виставці студенти мали змогу побачити сільськогосподарську техніку, обладнання для ремонту та сервісного обслуговування, системи поливу і зрошення, альтернативну біоенергетику, обладнання для переробки аграрної продукції, обладнання для тваринництва, засоби виробництва (насіння, добрива, ЗЗР, ПММ), програмне забезпечення, транспорт і логістику (особливу увагу студентів привернули автомобілі марки Мерседес останніх марок), лабораторне та ваговимірювальне обладнання, засоби малої механізації.

     В програмі виставки відбувся потужний діловий захід І аграрно-технологічний форум «Управління урожайністю в складних економічних умовах. Кукурудза та соя: оптимальні витрати – максимальні прибутки», організований компанією «Київський міжнародний контрактовий ярмарок». Студенти-філологи скористалися можливістю поспілкуватися з учасниками форуму – представниками аграрного бізнесу США англійською мовою. Студенти невпевнено, але досить вміло ставили питання про можливість підвищення економічної ефективності агробізнесу за рахунок широкого впровадження інноваційних технологій ведення агропромислового виробництва.

   На запитання «Чи сподобалась Вам виставка?» студенти відповіли пропозицією встановити дружні стосунки з організатором «ІнтерАГРО Комплекс 2015» – «Київським міжнародним контрактовим ярмарком», щоб в подальшому мати можливість проходити англомовну практику на подібних міжнародних виставках.

Олена Соловйова,
куратор групи ФІЛ-1502

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook