В університеті проходить акредитація спеціальності «Промислове і цивільне будівництво»

29 жовтня 2015 року

     На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 23.10.2015 р. № 1865л на факультеті конструювання та дизайну проходить первинна акредитаційна експертиза підготовки магістрів зі спеціальності 8.06010101 «Промислове і цивільне будівництво»

     28 жовтня розпочала роботу експертна комісія, у складі якої знані в Україні та за її межами фахівці в галузі будівництва – доктор технічних наук, професор, проректор з наукової роботи ДВНЗ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури», голова комісії Микола Савицький та доктор технічних наук, професор, декан будівельного факультету Київського державного університету будівництва і архітектури Григорій Іванченко.

     Робота розпочалася із зустрічі з ректором університету Станіславом Ніколаєнком, який розповів про специфіку підготовки фахівців-будівельників в університеті та побажав комісії плідної роботи.

 

     Потім експерти обговорили з проректором з навчальної та виховної роботи Сергієм Квашою питання підвищення якості навчально-виховного процесу. 

     Комісія відзначила хорошу організацію виборів голови студентської організації університету, які проходили на виборчій дільниці в 11-му навчальному корпусі.

     Після офіційних зустрічей експерти працювали з матеріалами акредитаційної справи, знайомились із матеріально-технічною базою, що використовується при підготовці магістрів, науково-педагогічними працівниками факультету та випускової кафедри будівництва. 



     Робота комісії триватиме до 30 листопада.

Зіновій Ружило,
декан факультету конструювання та дизайну

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook