Засідання Вченої ради

30 жовтня 2015, 13:00
Корпус № 11, ауд. 202

    30.10.2015 р. в 202 ауд. корп. № 11 о 13-00 год. відбудеться засідання Вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Порядок денний:

1. Про підсумки діяльності за місяць та поточні завдання Університету. Інформує ректор університету, д.пед.н., професор Ніколаєнко С.М.
2. Про присвоєння вчених звань (таємне голосування).
3. Наукова доповідь на тему: «Сучасні джерела каротиноїдів та перспективи їх використання в тваринництві, ветеринарній медицині та харчовій промисловості». Доповідає завідувач кафедри гігієни та санітарії тварин ім. А.К. Скороходька, д.б.н., професор, член-кореспондент НААН України Захаренко М.О.
4. Про стан навчальної та виховної роботи на механіко-технологічному факультеті у руслі виконання заходів реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива - 2020» на 2015 рік. Доповідає декан механіко-технологічного факультету, к.т.н., професор Михайлович Я.М.
     Співдоповідачі: начальник навчального відділу, к.т.н., доцент Зазимко О.В., начальник НДЧ, д.с.-г.н., доцент Отченашко В.В., проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності, к.т.н., доцент Іщенко В.В., директор ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження, д.т.н., професор Козирський В.В.
5. Про шляхи покращення соціально-побутових умов проживання студентів у гуртожитках Університету у 2015-2016 н.р. Доповідає директор Навчально-наукового центру виховної роботи та соціального розвитку, к.с.-г.н., доцент Коваленко В.П.
6. Про рекомендації навчально-методичної ради НУБіП України. Доповідає проректор з навчальної і виховної роботи, д.е.н., професор, академік НААН України Кваша С.М.
7. Різне.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook