ОС Бакалавр

 
Навчальні дисципліни
Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна
 Електронний навчальний курс
Робоча програма навчальної  дисципліни
 
Процеси і апарати харчових виробництв

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

Процеси і апарати харчових виробництв (стн)

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

Надійність обладнання галузі харчових виробництв

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

Надійність обладнання галузі харчових виробництв  (стн)

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 
СТН
 
СТН
Прикладна механіка

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

Технологічне обладнання галузі

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 
 
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі
 181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі

181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі
 181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

Основи промислового будівництва у рибо-переробній галузі

 181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

Проектування підприємств м'ясопереробної галузі
 181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

Проектування підприємств рибопереробної галузі
 181 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

Інформатика та інформаційні технології

  G13 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

 

Інформатика та інформаційні технології (стн)

 G13 «Харчові технології»

ОП «Харчові технології»

 

(стн)

 

(стн)

Інформатика та інформаційні технології (ГЗ)

І9 «Громадське здоров’я»

ОП «Нутріціологія здорового харчування»

 

 

Інформаційні технології в сфері громадського здоров'я (ГЗ)
 
 229 «Громадське здоров’я»

ОП «Нутріціологія здорового харчування»

 

 

Основи проектування

 162 «Біотехнології та біоінженерія»

ОП «Біотехнології та біоінженерія»

 

 

Процеси і апарати біотехнічних виробництв

 162 «Біотехнології та біоінженерія»

ОП «Біотехнології та біоінженерія»

 

 

Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції

 208««Агроінженерія»

«Агроінженерія»

 

 

Процеси і апарати харчових виробництв

 015.37 «Професійна освіта»

ОП «Професійна освіта. (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

 

 

Технологічне обладнання харчової галузі

 015.37 «Професійна освіта»

ОП «Професійна освіта. (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології»

 

 

 
 
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook