ОС Бакалавр
Навчальні дисципліни | Спеціальність та освітня програма, для якої читається дисципліна | Електронний навчальний курс | Робоча програма навчальної дисципліни |
Процеси і апарати харчових виробництв | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
Процеси і апарати харчових виробництв (стн) | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
Надійність обладнання галузі харчових виробництв | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
Надійність обладнання галузі харчових виробництв (стн) | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | СТН | СТН |
Прикладна механіка | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
Інформаційні технології в інженерних розрахунках галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
Технологічне обладнання галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» | ||
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у м’ясопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
Фізико-хімічні та технічні основи холодильних процесів у рибопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
Основи промислового будівництва у рибо-переробній галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
Проектування підприємств м'ясопереробної галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
Проектування підприємств рибопереробної галузі | 181 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
Інформатика та інформаційні технології | G13 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
|
|
Інформатика та інформаційні технології (стн) | G13 «Харчові технології» ОП «Харчові технології» |
(стн) |
(стн) |
Інформатика та інформаційні технології (ГЗ) | І9 «Громадське здоров’я» ОП «Нутріціологія здорового харчування» |
|
|
Інформаційні технології в сфері громадського здоров'я (ГЗ) | 229 «Громадське здоров’я» ОП «Нутріціологія здорового харчування» |
|
|
Основи проектування | 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОП «Біотехнології та біоінженерія» |
|
|
Процеси і апарати біотехнічних виробництв | 162 «Біотехнології та біоінженерія» ОП «Біотехнології та біоінженерія» |
|
|
Машини і обладнання для переробки сільськогосподарської продукції | 208««Агроінженерія» «Агроінженерія» |
|
|
Процеси і апарати харчових виробництв | 015.37 «Професійна освіта» ОП «Професійна освіта. (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» |
|
|
Технологічне обладнання харчової галузі | 015.37 «Професійна освіта» ОП «Професійна освіта. (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології» |
|
|