Наукова бібліотека запрошує відвідати книжкову виставку «Урожайна осінь»

24 вересня 2015 року

     Наукова бібліотека запрошує відвідати книжкову виставку «Урожайна осінь», яка організована працівниками інформаційно-бібліографічного відділу бібліотеки Ларисою Сідько та Ольгою Брагар у навчальному корпусі № 4, кімн. 30.

     Незалежно від подій, які відбуваються в нашій країні, пори року неможливо зупинити. І ось на порозі стоїть вересень. Ми з Вами спостерігаємо гарно розфарбовані в різнокольорові барви ліси, сади, парки, поля і луки. Щедра осінь принесла нам не тільки чарівну, казкову красу, яка милує наші очі, але й радує своїми щедрими врожаями зернових, бобових, технічних, овочевих культур, у садах достигають солодкі, соковиті фрукти, горіхи, а ліси дивують нас різними ягодами та грибами.

 

     Щедра врожаями осінь – це надія на краще майбутнє нашої країни, тому співробітники наукової бібліотеки бажають плідної роботи науковцям нашого університету, щоб на досягнутих результатах вони не зупинялись і продовжували працювати над виведенням нових високоврожайних сортів, стійких до несприятливих умов, хвороб та шкідників.

     А усіх бажаючих запрошуємо ознайомитися на сторінках таких сучасних періодичних видань як: «Агроном», «Агросвіт України», «Зерно», «Зерно і хліб», «Плантатор», «Пропозиція», «Огородник», «Овощи и фрукты», газета «Агробізнес сьогодні» із питаннями вирощування та зберігання сільськогосподарської продукції.

Лариса Сідько, Ольга Брагар
працівники інформаційно-бібліографічного відділу
наукової бібліотеки НУБіП України

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook