На часі – забезпечення автоматизації навчального процесу

18 вересня 2015 року

     За результатами зустрічі ректора Станіслава Ніколаєнка із завідувачами кафедрами, керівництвом університету було прийнято рішення про запровадження у 2015-2016 навчальному році автоматизованої системи управління навчальним процесом, що покликана забезпечити підвищення якості його організації, відкритості та прозорості.
     За головування проректора з навчальної та виховної роботи Сергія Кваші днями проведено нараду щодо визначення основних функцій, які повинна забезпечити система автоматизації навчального процесу.

 

     Дві робочі групи за участі деканів факультетів Анатолія Діброви, Олени Глазунової, працівників навчального, навчально-методичного відділів й інформаційно-обчислювального центру попередньо відвідали вищі навчальні заклади м. Києва, в яких діють різні версії таких систем, визначивши їх сильні та слабкі сторони.
     За результатами наради прийнято рішення про запровадження в цьому навчальному році таких модулів автоматизованої системи управління навчальним процесом як «Деканат», «Кафедра», «Студент», «Навчальний процес», «Навчальний план», «Розклад».

     Зазначені модулі покликані спростити й систематизувати складання навчальних планів, полегшити процес планування контингенту студентів до розрахунку навчального навантаження, забезпечити прозорий розрахунок навчального навантаження кафедр, провести попередній розподіл ставок науково-педагогічних працівників між кафедрами та розподіл навчального навантаження між викладачами кафедр. А ще – забезпечити облік руху контингенту студентів, їх успішності, відвідування занять, призначення стипендій та вирішити питання підготовки вихідних даних для складання й оприлюднення розкладу занять.


Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу

Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook