Першокурсники факультету тваринництва та водних біоресурсів включилися в життя університету

22 серпня 2015 року

     Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів, які на початку серпня були зараховані на перший курс за державним замовленням, 12 серпня приступили до відпрацювання літньої (господарської) практики. Протягом десяти днів хлопці і дівчата допомагають в облаштуванні аудиторій, територій, закріплених за кафедрами факультету та в ремонті блоків і кімнат гуртожитку №11.

    

     Крім цього, під час практики студенти розпочали освоювати ази майбутньої професії на базі навчально-науково-виробничої лабораторії конярства, Голосіївської навчально-дослідної пасіки, навчально-науково-виробничої лабораторії технології виробництва продукції птахівництва та навчальної лабораторії декоративної аквакультури.

    

     Також частина студентів факультету проходить практику на загальноуніверситетських об’єктах. Студентський будівельний загін допомагає на Алеї слави. Інші ж задіяні у підготовці університетського стадіону до урочистих заходів, що пройдуть в рамках святкування 1 вересня.

     Всі питання, що виникають у ході практики, координують декан факультету Вадим Кондратюк та його заступники Руслан Кононенко і Сергій Грищенко.

О. Смоленський,
аспірант кафедри біології тварин

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook