Нарада деканів і директорів ННІ: аналіз позиціювання університету в національному просторі освіти

4 червня 2015 року

      2 червня відбулося чергове засідання деканів і директорів ННІ під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші

     Сергій Миколайович традиційно розпочав засідання з аналізу позиціювання університету в національному просторі освіти. Зокрема було оголошено результати рейтингу вищих навчальних закладів «ТОП-200 Україна», в якому вже котрий рік поспіль НУБіП України посідає 12 місце та визначено стратегічне завдання – підняти рейтингову позицію університету.
     Також проректор з навчальної і виховної роботи підвів підсумки проведення Дня Університету-2015, проаналізував сильні і слабкі сторони проведеного заходу. Загалом Сергій Миколайович підкреслив, що свято відбулось і побажав усім організаційного зростання.

 

     Важливим питанням на порядку денному обговорено роботу щодо наповнення додатків до дипломів. Зокрема начальник навчального відділу Оксана Зазимко та начальник відділу з працевлаштування випускників та видачі документів про вищу освіту Любов Жуковська ознайомили деканів і директорів ННІ з постановами КМУ та наказами МОН України щодо оформлення дипломів і додатків до них.

     На засіданні було представлено новопризначеного директора Навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Віталія Коваленка.
     Також в ході засідання було обговорено участь НУБіП України у виставці «Агро-2015» та визначено плани на поточний тиждень.

    

    

    

    

    

   

 

Людмила Макодзей


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook