Викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського відвідали школи Київщини

19 травня 2015 року

     Доценти Юлія Біляк і Аліна Троян, старший викладач Ірина Горго та асистент Ганна Білецька об’єднали свої зусилля у проведенні профорієнтаційної роботи щодо вступу у Національний університет біоресурсів і природокористування України випускників старших класів загальноосвітніх шкіл Києва та Києво-Святошинського району.

    Початком їх шляху став еколого-природничий ліцей №116. Не дивлячись на те, що даний заклад добре знайомий з нашим університетом, випускники зацікавлено сприймали інформацію про перспективи навчання та можливості, які перед ними відкриває НУБіП України.

     Далі делегація відвідала загальноосвітні школи № 2 та № 4 м. Вишневого. Незважаючи на зайнятість у зв'язку із закінчення навчального року та підготовкою до випускних іспитів, директори Пашинська Тетяна Анатоліївна та Коваленко Володимир Петрович радо зустріли актив кафедри і особисто прийняли участь у зустрічах з учнями 9-11 класів. Керівники шкіл підтримали ініціативу викладачів щодо співпраці очолюваних ними закладів і кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського. На зустрічі в класах старшокласники з цікавістю слухали інформацію про університет і ставили питання щодо умов навчання, спеціальностей та переваг студентського життя факультету аграрного менеджменту.

     Учні Гатнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Києво-Святошинської РДА також охоче ознайомлювались з перевагами навчання в одному з провідних вишів країни. Директор школи Проць Микола Іванович зацікавлений у плідній співпраці з факультетом аграрного менеджменту для допомоги учням старших класів у визначенні їх майбутньої професії.


 

     Підсумком проведеної роботи стали укладені договори про співпрацю, подальша готовність до налагодження професійних контактів і зацікавленість керівників та старшокласників у проведенні профорієнтаційних заходів, які спрямовані на активізацію діяльності та підвищення якості навчання для майбутніх студентів НУБіП України.

    

    

     Колектив кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського висловлює вдячність директору еколого-природничого ліцею №116 Алєйніковій Валентині Борисівні, директору ЗОШ №2 м. Вишневе – Пашинській Тетяні Анатоліївні, директору ЗОШ №4 м. Вишневе – Коваленку Володимиру Петровичу і директору Гатнянскьої ЗОШ – Процю Миколі Івановичу за гостинний прийом та надану можливість спілкування з учнями.
 

     Викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського і надалі продовжуватимуть налагодження співпраці з майбутніми студентами НУБіП України і факультету аграрного менеджменту.

Ірина Горго,
Аліна Троян

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook