Засідання Вченої ради факультету землевпорядкування

19 травня 2015 року
19 травня 2015 р. в ауд. 126, корп. № 6 о 14-00 год. відбудеться засідання вченої ради факультету землевпорядкування
Порядок денний:
1. Про обрання за конкурсом на заміщення посад доцента, старшого викладача, асистента (таємне голосування).
2. Розгляд та обговорення робочих навчальних планів підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» напряму 6.080101 «Геодезія, картографія та землеустрій» та ОКР «Магістр» спеціальності 8.08010103 «Землеустрій та кадастр». Доповідає декан факультету землевпорядкування, к.е.н., доц. Євсюков Т.О.
3. Схвалення робочих навчальних програм з дисциплін, які входять до освітніх програм підготовки фахівців ОКР «Бакалавр» напряму 6.080101 «Геодезія, картографія та землеустрій» та ОКР «Магістр» спеціальності 8.08010103 «Землеустрій та кадастр». Доповідає декан факультету землевпорядкування, к.е.н., доц. Євсюков Т.О.
4. Про склад ради роботодавців факультету землевпорядкування. Доповідає заступник декана факультету землевпорядкування, к.е.н., доц. Мединська Н.В.
5. Про виконання заходів із реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» у 2015 році. Доповідає в.о. завідувача кафедри земельного кадастру к.е.н., доц. Паламарчук Л.В.
6. Наукова доповідь на тему: «Геопросторові дані у дослідженні агрономічних ресурсів». Доповідає завідувач кафедри геоінформаційних систем і технологій, д.т.н., доц. Кохан С.С.
7. Про підготовку студентів факультету землевпорядкування до навчальних і виробничих практик. Визначення баз практик. Доповідає декан факультету землевпорядкування, к.е.н., доц. Євсюков Т.О.
8. Про працевлаштування випускників факультету землевпорядкування. Доповідає декан факультету землевпорядкування, к.е.н., доц. Євсюков Т.О.
9. Різне.
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook