Колектив ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження обрав керівника

9 квітня 2015 року

 9 квітня у Навчально-науковому інституті енергетики, автоматики і енергозбереження проведено Конференцію трудового колективу, на порядку денному якої вибори директора інституту. Кожною кафедрою та студентським колективом було обрано делегатів, загальна кількість яких становила 75 осіб. На Конференції були присутні 72 особи, серед яких 54 науково-педагогічні працівники, 8 осіб майстри виробничого навчання та 10 осіб представники студентського колективу.
Головуючим на Конференції обрано Голову профспілки інституту Петра Михайловича Ковтуна, до складу президії запросили начальника навчально-методичного відділу Ларису Володимирівну Кліх, начальника відділу кадрів Миколу Васильовича Михайліченка, доцента кафедри автоматики та робототехнічних систем Ігоря Михайловича Болбота та Петра Михайловича Ковтуна.
Єдиним претендентом на посаду директора ННІ був професор Володимир Вікторович Козирський, який розпочав свою доповідь із короткого звіту щодо розвитку інституту протягом останніх 5 років. І справді, здійснено було дуже багато: збільшилась кількість докторів наук, покращено матеріально-технічне забезпечення навчальних корпусів, активізовано студентську самоврядність, розпочато міжнародну співпрацю та багато іншого. Серед основних своїх пріоритетів Володимир Вікторович назвав збереження традицій інституту, подальший розвиток наукових шкіл, інтеграцію у європейський освітній простір.
В обговоренні результатів діяльності та планів на перспективу взяли участь завідувачі кафедр автоматики та робототехнічних систем, професор Лисенко Віталій Пилипович; електроприводу та електротехнологій, професор Чміль Анатолій Іванович; теплоенергетики, професор Горобець Валерій Григорович; вищої та прикладної математики, професор Гнучій Юрій Борисович. Кожен з них зосередив увагу присутніх як на позитивних зрушеннях у житті інституту, так і наголосив на проблемах, що стоять перед колективом на сьогоднішній день. До обговорення долучився доцент кафедри автоматики та робототехнічних систем Володимир Михайлович Решетюк, котрий разом із Володимиром Вікторовичем розпочав і продовжує співпрацю з Варшавським університетом наук про життя, де реалізується програма подвійних дипломів. Володимир Михайлович нагадав, що у сьогоднішніх складних умовах значна увага повинна приділятися залученню партнерів із бізнесу та виробництва, налагодженню контактів з іноземними науковцями, реалізації ідей та ініціатив молодих вчених.
Позицію і проблеми студентства озвучив Одинець Роман. Він сказав про складні умови проживання у гуртожитку, про потребу ремонтних робіт у місцях загального користування, і в той же час подякував адміністрації інституту за покращення ефективності діалогу між студентством та співробітниками ННІ, за активну культурно-масову діяльність інституту, спортивні заходи та інше.
За результатами таємного голосування 72 делегати переважною більшістю голосів підтримали кандидатуру Козирського Володимира Вікторовича і рекомендували Вченій раді НУБіП України обрати його на посаду директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.
У завершальному слові начальник відділу кадрів університету Микола Васильович Михайліченко зазначив, що вибори необхідно визнати легітимними і такими, що відповідають чинному Статуту університету і Положенню про вибори директорів (деканів).

Заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, к.т.н., старший викладач Дудник А.О.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook