Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК долучається до Agro PROcessing 2024

2 лютого 2024, 12:23

 

     2 лютого відбудеться конференція «AgroPROcessing 2024: Нові горизонти переробки в АПК» в рамках великого Agro Ukraine Summit.

     1. Дискусійна сесія конференції – «Трансформація процесів переробки зернових та виготовлення готових продуктів».
Основні теми для обговорень:

  • Модернізація виробництва та новаторські технології в переробці зернових культур
  • Трансформація споживання: від сировини до готового продукту
  • Стратегії вдосконалення процесів переробки зернових культур
  • Інноваційні підходи до виробництва готових продуктів зернових культур

Ментор – Лариса Баль-Прилипко - доктор технічних наук, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
Серед спікерів сесії:
Родіон Рибчинський - голова правління галузевого обʼєднання Укрхарчопром, директор Спілки «Борошномели України»
Борис Шестопалов – співвласник і керуючий партнер холдингу HD-group, віцепрезидент у «Всеукраїнській асоціації пекарів»
Олександр Тараненко – керівник холдингової компанії «Хлібні інвестиції», перший віце-президент «Всеукраїнської асоціації пекарів».

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook