Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК долучається до Agro PROcessing 2024
2 лютого відбудеться конференція «AgroPROcessing 2024: Нові горизонти переробки в АПК» в рамках великого Agro Ukraine Summit.
1. Дискусійна сесія конференції – «Трансформація процесів переробки зернових та виготовлення готових продуктів».
Основні теми для обговорень:
- Модернізація виробництва та новаторські технології в переробці зернових культур
- Трансформація споживання: від сировини до готового продукту
- Стратегії вдосконалення процесів переробки зернових культур
- Інноваційні підходи до виробництва готових продуктів зернових культур
Ментор – Лариса Баль-Прилипко - доктор технічних наук, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
Серед спікерів сесії:
Родіон Рибчинський - голова правління галузевого обʼєднання Укрхарчопром, директор Спілки «Борошномели України»
Борис Шестопалов – співвласник і керуючий партнер холдингу HD-group, віцепрезидент у «Всеукраїнській асоціації пекарів»
Олександр Тараненко – керівник холдингової компанії «Хлібні інвестиції», перший віце-президент «Всеукраїнської асоціації пекарів».