Майбутні управлінці у сфері освіти готуються до весняного семестру 2023/2024 н.р.

3 лютого 2024 року

2 лютого 2024 року відбулась кураторська година в академічній групі УНЗ-23002м кафедри управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету.

Зі студентами було обговорено низку питань щодо організації освітнього процесу під час другого весняного семестру 2023/2024 навчального року.

Зокрема, наставник групи професор Наталія Гречаник ознайомила присутніх із такими аспектами:

  • дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2023/2024 навчальному році;
  • графік освітнього процесу в НУБіП України на ІІ семестр 2023-2024 н.р. для студентів денної форми навчання (початок занять з 5 лютого 2024 р. (за розкладом знаменника);
  • особливості проведення та викладання вибіркових дисциплін для студентів 1 року магістратури у 2-му весняному семестрі 2023-2024 навчального року;
  • завдання та особливості проходження виробничої (управлінської) практики;
  • вчасне виконання завдань магістерського дослідження;
  • підготовка до акредитації ОНП «Управління навчальним закладом»;
  • профорієнтаційна робота кафедри.

У межах обговорення питань позанавчальної діяльності староста групи Дмитро Лобачевський запропонував активно обмінюватись інформацією щодо потреби долучитись в дієві та чинні волонтерські програми з допомоги ЗСУ та залучення кожного магістра до благодійної діяльності. Всіма учасниками зустрічі була підтримана така ініціатива та узгоджено шляхи та засоби інформування та подальших дій.

Також наставник групи закликала магістрів активно використовувати всі ресурси, що надає університет загалом та факультет зокрема, задля досягнення високих результатів навчання.

Кураторська година стала інтерактивним майданчиком обговорення майбутніх академічних результатів студентів, їхнього залучення до курсів платформи Coursera для реалізації в межах академічної мобільності неформальної та інформальної освіти тощо.

В перебігу зустрічі здобувачі поставили актуальні питання й отримали на них вичерпні відповіді.

Наставник групи УНЗ-23002м,
професор кафедри Наталія Гречаник

 
 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook