Поки студенти відпочивають на канікулах, викладачі кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну продовжують працювати

28 січня 2024 року
  Завдяки зручному розкладу навчального процесу в Національному університеті біоресурсів і природокористування України і організованому місяцю зимових студентських канікул, у викладачів кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну ННІ лісового і садово-паркового господарства з’явилася чудова нагода дещо змінити напрями основної діяльності і більше часу приділяти волонтерству та профорієнтаційній діяльності серед потенційних абітурієнтів нашого університету.

  Впродовж січня викладачі кафедри проводять зустрічі зі студентами коледжів і училищ, школярами випускних класів міських і сільських шкіл і ліцеїв. На цих зустрічах викладачі знайомлять учнів із загальними відомостями про рідний університет, із наявним асортиментом факультетів і спеціальностей, особливостями і перевагами навчання саме в нашому університеті, а також із очікуваними змінами в цьогорічній процедурі вступу до закладу вищої освіти. Також викладачі запрошують усіх бажаючих залучитися до традиційної університетської олімпіади абітурієнтів, реєстрація на яку вже відкрита на сайті нашого університету (https://nubip.edu.ua/node/139374).

Майже готовий до відправки виріб

  Так, доценту кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Ользі Зібцевій пощастило поєднати волонтерську діяльність із профорієнтаційною в ліцеях Петрівської сільської ради: тут вона змогла долучитися до плетіння сіток, шкарпеток із представницями старшого покоління, а після занять – спілкуватися з учнями випусних класів, які саме обирають свій подальший шлях.

Фото на згадку із кращими ученицями випускного класу

  Враховуючи нашу реальність, мабуть ці два види діяльності наразі є одними з найголовніших.

Ольга Зібцева,
доцент кафедри
ландшафтної архітектури та фітодизайну

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook