Відбулося чергове засідання вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету

30 березня 2015, 19:50

     26 березня 2015 року відбулося засідання вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету.
    На початку засідання голова вченої ради проф. Шинкарук В. Д. традиційно вручив нагороди викладачам і студентам. Зокрема, вручено диплом доктора педагогічних наук Сопівник Ірині Віталіївні, нагороджено грамотою доцента кафедри іноземної філології та перекладу Мусійчук Світлану Миколаївну, низку студентів за перемогу в олімпіаді з іноземних мов, за активну участь в організації та проведенні Тижня французької мови.

     

   На попередньому засіданні вченої прийнято рішення започаткувати моніторинг діяльність кафедр факультету, аби допомогти кафедрам покращити якість своєї роботи. На цьому засіданні вченої ради ГПФ заслухано доповідь голови моніторингової комісії проф. Амеліної С. М. на тему «Стан забезпечення якості підготовки фахівців та перспективи розвитку кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій». Співдоповідачем був завідувач кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій проф. Лузан П. Г. Під час доповіді та обгорення цього питання порядку денного були присутні всі викладачі кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій. За результати роботи комісії кафедрі надано рекомендації.

 

     Велику увагу на засіданні вченої ради факультету приділяють і профорієнтаційній роботі кафедри: заслухано звіти завідувачів кафедр іноземної філології і перекладу проф. Амеліної С. М.; англійської філології Харчук Н. С.; культурології проф. Майданюк І. З., соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті проф. Лузана П. Г. Як позитивне відзначено, що проміжні результати профорієнтаційної праці кафедр висвітлюють на сайті університету і факультету, що залучені до цього процесу не тільки випускові кафедри, але й не випускові, а також і студенти нашого факультету.
    Заступник декана ГПФ доц. Буцик І. М. доповів про використання дистанційних курсів в навчальному процесі факультет, зазначивши, що потрібно суттєво або доповнити наявні навчально-методичні матеріли дистанційних курсів, або оновити.
  Заступник декана ГПФ доц. Харченко С.В. проаналізувала роботу навчально-допоміжного персоналу кафедр та окреслила завдання щодо поліпшення систематизації та обліку документів. Під час обговорення доповіді завдувачі кафедр підтримали пропозицію продовжувати започатковані в лютому 2105 року семінари-навчання з діловодства для навчально-допоміжного персоналу.
   Розглянуто низку інших поточних питань, пов’язаних з діяльністю кафедр, зокрема затверджено ініціативну тематику науково-дослідної роботи кафедри педагогіки на тему «Теоретико-методичні основи застосування інноваційних педагогічних технологій у навчально-виховному процесі природоохоронних та аграрних вищих навчальних закладів».
   Також схвалено до друку низку рукописів навчальних, методичних посібників, методичних рекомендацій.
 

С.Харченко,
учений секретар ГПФ
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook