Чоловіча збірна НУБіП України з баскетболу відібралася до ¼ фіналу молодіжної ліги міста Києва

24 листопада 2023 року
  22 листопада у спортивному комплексі ДУІТ відбулася остання гра групового етапу змагань молодіжної ліги з баскетболу. Збірна НУБіП України зустрілася з лідером групи командою Державного торгово-економічного університету.
  Справжньою битвою лідерів завершився регулярний сезон чемпіонату столиці. У боротьбі за перше місце групи Б збірна НУБіП України здолала команду ДТЕУ з рахунком 78:60.
 
  Неймовірна сила волі і злагодженість у діях наших гравців дозволила переграти високу масивну команду супротивників, яка до цього не програла жодної зустрічі. Це був надважкий поєдинок, два рази доходило до бійки, за неспортивний фол видалили гравця ДТЕУ, який кулаком вдарив у живіт і застосував задушливий прийом за шию на нашому гравцеві. Наші 3 гравці, гравши без заміни отримали в кінці гри по 5 фолів. 
  Загалом, судді зафіксували 40 фолів, серед них три – неспортивні, два – технічні, а п'ятеро гравців залишили майданчик достроково.
  Однак, не дивлячись на такі труднощі наші хлопці завершили перше коло на 1 місці серед 7 команд, увійшовши до 1/4 фіналу!
 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook