Крок у майбутнє: сприяння працевлаштуванню випускників факультету енергетики та електротехніки

14 листопада 2023 року

1Сприяння працевлаштуванню випускників разом з їх професійною орієнтацією є важливою складовою роботи науково-педагогічного колективу інституту в цілому, й факультету енергетики та електротехніки зокрема. Запорукою успішного майбутнього працевлаштування випускників є існуюча система організації практик у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут», що дозволяє забезпечити попередню присутність здобувачів вищої освіти на підприємствах та їх адаптацію до умов роботи.

13 листопада 2023 року на факультеті енергетики та електротехніки за участі директорки з персоналу Асоціації «KONSORT» Ольги КАБЛАШОВОЇ та менеджерки з персоналу Наталії ПРУДНІК відбувся вебінар щодо майбутнього працевлаштування випускників зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

23Асоціація «KONSORT» https://konsort.com.ua/ - виробник обладнання для автоматизації технологічних процесів, сортування та логістики підприємств. У 2023 році увійшла до списку журналу «Герої Forbes Next 250» як краще підприємство, що інвестує в економіку країни та виробляє високоякісну продукцію.

45Компанія має досить потужну розвинену мережу виробничих об’єктів, розташованих на всій території України, в тому числі в Західному регіоні, які спеціалізуються на виготовленні обладнання для конвеєрних та сортувальних установок.

67Асоціація «KONSORT» запропонувала випускникам роботу за спеціальністю з виконанням наступних видів робіт: ремонт конвеєрного обладнання та силового електроустаткування; технічне обслуговування та виконання технічних оглядів і дрібних ремонтів обладнання та електроустановок, встановлених у виробничих цехах, павільйонах, складах; заміна деталей в пристроях під час оглядів і ремонтів; ремонт та обслуговування систем автоматизованого керування конвеєрними установками; монтаж силових збірок, пультів, щитів керування; монтаж та наладка мікроконтролерів та мікропроцесорів тощо.

89Декан факультету Василь БУНЬКО спільно з представниками компанії «KONSORT» обговорили питання щодо укладання тристоронньої угоди між інститутом, Асоціацією та здобувачем вищої освіти, яка б забезпечила реалізацію елементів дуальної освіти при підготовці фахівців ОС «Бакалавр» та «Магістр» освітньо-професійної програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».      

В цілому захід відбувся у позитивній атмосфері, здобувачі вищої освіти мали можливість переглянути цікаву презентацію, задати питання про умови працевлаштування, соціальні гарантії, особисте та професійне зростання тощо.

Адміністрація факультету щиро вдячна директорці Асоціації «KONSORT» Ользі КАБЛАШОВІЙ та менеджерці з персоналу Наталії ПРУДНІК за цікаву та змістовну доповідь-презентацію щодо майбутнього працевлаштування випускників факультету енергетики та електротехніки, а також сподівається в майбутньому на плідну співпрацю.   

Деканат факультету енергетики та електротехніки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook