Випускників Таращанського агротехнічного коледжу чекають в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

18 березня 2015 року

       У  ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження активно продовжується профорієнтаційна робота. Доцент кафедри вищої та прикладної математики Шостак С.В. відвідав Таращанський агротехнічний коледж імені Героя Радянського Союзу О.О. Шевченка. Було проведено зустріч із майбутніми випускниками відділення «Електрифікації та автоматизації сільського господарства».

     Шостак С.В. виступив із презентацією Національного університету біоресурсів і природокористування України та його підрозділів, зокрема навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження. 

     Слід відмітити, що випускники Таращанського агротехнічного коледжу щорічно поповнюють лави студентів нашого університету за напрямом «Енергетика та електротехнічні системи в АПК». Студенти коледжу отримали докладну інформацію про правила вступу до університету у поточному році, про умови навчання студентів, виконання наукової роботи, роботу студентських наукових гуртків, роботу спортивних секцій, стажування і навчання за кордоном.

     Багато студентів коледжу виявили бажання навчатися в НУБіП України, зокрема Круківська Д.М., Гусар Є.В., Лобачівський І.В. та інші. Всі бажаючі були запрошені на День відкритих дверей НУБіП України, який відбудеться 28 березня 2015 року.


Шостак С.В.,  
доцент кафедри вищої та прикладної математики 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook