Відкриття Таємниць: Відвідування Наукової Бібліотеки

10 листопада 2023, 14:12

   У сучасному світі, наукова бібліотека є справжнім архівом знань та віконцем у світ вчених, а для студентів є скринькою різноманітної інформації для досліджень та навчання. Тому 1-га група 1-го курсу із зацікавленістю вирішила відвідати наукову бібліотеку разом із наставником – Дишкант Ольгою Василівною. Екскурсія у науковій бібліотеці, яку нам провела Артюх Людмила Миколаївна – зав. сектору інформаційно бібліографічного відділу наукової бібліотеки,  розпочалася з відчуття енциклопедичної аури, що линула з полиць, на яких спочивали книги, що мали потужний вплив на розвиток науки.

   З моменту входу, було відчуття серйозності та зосередженості, яке панувало серед студентів. Ми змогли ознайомитися із структурою наукової бібліотеки, тим як вона влаштована і як студенти без проблем отримують книжки, як наукові так і художні, можуть користуватися електронними примірниками.
   Першокурсники були вражені такою кількістю наукової літератури, а особливо зацікавились книжками повʼязаними з ветеринарною медициною, дехто навіть встиг обрати щось собі і взяти на ознайомлення додому.

   Студенти були раді за надану можливість відвідати дану наукову бібліотеку, адже здатність зануритися у світ науки та відчути пульс сучасних досліджень робить це місце невід'ємною частиною життя будь-якого допитливого студента.
Маргарита Вазіцька, 1 курс 1 група

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook