День відкритих дверей в обличчях

10 листопада 2023 року
  Дні відкритих дверей вже стали для нашого університету доброю традицією. Щороку вони збирають цікаву молодь, яка приходить на власні очі побачити університет, познайомитися з його структурою і людьми та зробити свій важливий вибір – вибір фаху. А ставши студентами НУБіП, ці молоді і цікаві люди привносить з собою щось нове. З кількома з них ми поспілкувалися в ході заходів до Дня відкритих дверей.

  • Роман Баліцький, столична спецшколи №196:

Я на 99 відсотків впевнений, що буду навчатися саме в НУБіП, і цьому є кілька причин. По-перше, найкращі рекомендації йому дає наша добра знайома, яка тут навчалася і вже отримала диплом. По-друге, хочу пов’язати своє майбутнє зі Збройними Силами України, як і мій старший брат, який теж нещодавно закінчив НУБіП і підписав контракт з ЗСУ: сьогодні він відповідає за стан харчування у підрозділах.
  Зараз Україна переживає надскладні часи, російський ворог топче нашу землю. Маємо думати, як його здолати. Особисто я розглядаю кар’єру військового, тому обираю між спеціальностями харчові технології (адже бійців потрібно забезпечувати і годувати) або ветеринарна медицина забезпечення сил і військ. І от сьогодні прийшов на День відкритих дверей. Сподіваюся, після нього і зроблю кінцевий і вірний вибір.

  • Дарина Нікітченко, ЗОШ №160 (м. Київ):

— Маю інтерес до світу фінансів, банківської справи, страхування та фондового ринку. Тому хотіла б навчатися на економічному факультеті. І навіть спеціальність вже обрала – "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок". Моя мета досить амбітна: хочу зробити свій внесок у розвиток економіки України та забезпечити стабільність фінансової системи. Чому б ні?
  Ставити високі цілі вважаю за правильне і досяжне. Головне, підібрати для їхньої реалізації відповідні інструменти. Перший з яких – якісна освіта. І тут НУБіП вважаю найкращим вибором. Гарні викладачі, потужна матеріально-технічна база та можливості навчання і стажування за кордоном – гарний фундамент для успішної кар’єри.

  • Марина Савченко, ОЗО академічного ліцею 1 м. Богуслава:

— Вперше про НУБіП почула від знайомих, яким дуже подобається тут навчатися. Ще для мене важливо, що тут поєднують дистанційну форму навчання з очною і студенти мають достатньо часу для практичної підготовки.
  Обрала фах еколога: хочу присвятити своє життя допомозі природі, природним ресурсам, можливо, працюватиму у заповіднику чи подібній організації. А здобути його планую тут, у НУБіП.

  Сьогодні під час знайомства з факультетом захисту рослин, біотехнологій та екології нам показали сучасні прилади для вимірювання вмісту важких металів і різних токсикантів у рослинах, ґрунті та воді, електронні мікроскопи, де можна детально розглянути поведінку живих організмів, їх форму, морфологічну будову, певні особливості. Це так класно, хочу теж попрацювати в таких лабораторіях!

Ірина Кушніренко,
Максим Потапеня
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook