Наталія Вдовенко прийняла участь в науково-практичній конференції «Фінансові, облікові та контрольно-аналітичні інструменти в забезпеченні післявоєнного відновлення та розвитку економіки України»

2 жовтня 2023 року
Вінниця
28-29 вересня 2023 р. у Вінницькому національному аграрному університеті відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Фінансові, облікові та контрольно-аналітичні інструменти в забезпеченні післявоєнного відновлення та розвитку економіки України». Конференція була присвячена науковим пошукам та дискусіям із актуальних проблем розвитку фінансів, обліку, оподаткування, аналізу та контролю в Україні в контексті реалізації національних програм Плану відновлення України.
В конференції прийняла участь на пленарному засіданні д.е.н., проф. Наталія ВДОВЕНКО, завідувач кафедри глобальної економіки і виступила із доповіддю: «Обліково-аналітичне забезпечення суб’єктів рибного господарства у галузі аквакультури».
 Програма доступна за посиланням:sites/default/files/u404/programa-ostatochn_comp.pdf  

 

Детальніше про конференцію:https://vsau.org/novini/novini-vnau/vidbulasya-vseukraiinska-naukovo-praktichna-konferencziya-28-29-09-2023
Зусилля наукової спільноти будуть спрямовані на реалізацію ключових цілей післявоєнної відбудови країни: інтеграція в ЄС, зміцнення оборони і безпеки, цифровізація економіки, енергетична незалежність та впровадження європейського зеленого курсу, розвиток секторів економіки з доданою вартістю, конкурентний доступ до капіталу бізнесу, забезпечення макрофінансової стабільності, поліпшення бізнес-середовища.
В зв’язку з проведенням конференції в умовах воєнного стану, було передбачено очну та дистанційну форму участі вчених з інших закладів освіти та наукових установ.
 
Традиційно робота конференції відбулась у форматі пленарного засідання та засідання за науковими секціями:
1. Роль фінансових та контрольно-аналітичних інструментів у повоєнному відновлені економіки України.
2. Облікове забезпечення відновлення національної економіки та державна податкова політика повоєнного часу.
3. Забезпечення стабільності бізнес-середовища та відновлення сталого економічного розвитку України.
 
 
На секційних засіданнях науково-педагогічні та педагогічні працівники і аспіранти мали можливість висвітлити проблематику власних досліджень у відповідності до тематики секцій конференції.
 
Наталія КОРОБОВА, к.е.н,
доцент кафедри глобальної економіки
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook